Accident feroviar în zona industrială a Bistriţei: un bărbat a fost lovit de un tren personal

Accident feroviar în zona industrială a Bistriţei: un bărbat a fost lovit de un tren personal

Bărbatul a fost lovit de tren miercuri dimineaţa, la o trecere peste calea ferată, pentru pietoni FOTO: Bistriţeanul.ro

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 6:20, un bărbat a fost lovit de un tren personal, în zona industrială a Bistriţei. Acesta a fost târât câţiva metri de tren, după care a rămas prins sub el. Bărbatul a fost scos de sub tren şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a produs miercuri dimineaţa, în jurul orei 6:20, în zona industrială a oraşului, la o trecere pentru pietoni peste calea ferată. Trenul personal venea din localitatea Sărmăşel şi mai avea mai puţin de un kilometru până în Gara Bistriţa, unde oprea.
 
Se pare că bărbatul a apărut în faţa trenului, iar mecanicul de locomotivă nu a mai putut să evite impactul, în ciuda faptului că a frânat puternic. Acesta a rămas prins sub tren şi târât câţiva metri buni pe şine. 
 
În cele din urmă trenul a fost oprit, iar pompierii militari au început extragerea victimei. După 5 minute de eforturi ale pompierilor militari, bărbatul a fost scos de sub tren. 
 
După ce a fost stabilizat, acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru îngrijiri medicale suplimentare. Victima este un bărbat de 56 de ani din municipiul Bistriţa.
 
„Un pacient a fost accidentat de tren, policontuzionat, cu un traumatism de bazin, stabil, conştient, orientat. Va fi internat în Spitalul Judetean de Urgenţă Bistriţa. Pot să spun că a fost un accident uşor de tren, cu viteză mică. Bărbatul spune că în momentul în care a fost atins de tren s-a aruncat jos ca să nu fie târât”, a declarat medicul Nicoleta Dumitrean.
 

Vă mai recomandăm:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările