A dezgropat cadavrul unei femei şi a făcut sex cu trupul neînsufleţit: detalii din trecutul tânărului bănuit că ar fi omorât un bătrân. Poliţiştii l-au găsit în Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost trimis în judecată pentru profanare de morminte, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un cadavru FOTO: Facebook Paul Toderaşc
Tânărul a fost trimis în judecată pentru profanare de morminte, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un cadavru FOTO: Facebook Paul Toderaşc

Ies la iveală detalii despre tânărul de 23 de ani căutat de către poliţişti după ce ar fi omorât un bătrân şi i-ar fi incendiat casa. În urmă cu doi ani, tânărul a dezgropat o bătrână şi a întreţinut relaţii sexuale cu trupul acesteia. Instanţa a decis ca acesta să facă muncă în folosul comunităţii la un cămin de bătrâni. Poliţiştii l-au descoperit pe tânăr marţi, la orele prânzului, în judeţul Vaslui.

UPDATE ORA 16.00 Paul Toderaşc a fost găsit de poliţişti marţi la orele prânzului, în judeţul Vaslui.

STIREA INITIALA:

De sâmbătă dimineaţa este căutat un tânăr de 23 de ani, care a dispărut de la o stână din comuna bistriţeană Bistriţa-Bârgăului. Vineri seara, o casă a fost cuprinsă de flăcări, iar proprietarul acesteia, un bătrân de 82 de ani a dispărut fără urmă. La câteva ore după a dispărut şi Paul Toderaşc, un tânăr de 23 de ani din comuna băcăuană Plopana, care muncea la stâna unui vecin de-al bătrânului. 

Tânărul ar fi apărut la scurt timp după incendiu la barul din localitate cu câteva mii de lei, din care a făcut cinste tuturor localnicilor prezenţi. Mai mult, bancnotele folosite pentru a achita ospăţul erau, spun martorii, pătate cu sânge. Pătate cu sânge ar fi fost şi hainele pe care le purtase tânărul şi de care se schimbase înainte de a ajunge la bar.

Paul Toderaşc i-ar fi mărturisit unui adolescent că l-a bătut şi jefuit pe bătrân şi de acolo are suma mare de bani. Acesta nu a spus nimic însă de vreo crimă sau o incendiere. Sâmbătă, în cursul dimineţii, tânărul a dispărut fără urmă. Acesta este căutat de poliţişti, fiind dat dispărut de către cel care-l angajase la stână.

A întreţinut relaţii sexuale cu un cadavru

Gheorghe Andrieş, primarul comunei băcăuane Plopana, de unde se trage tânărul, spune că acesta a mai făcut grozăvii şi în localitatea natală. În urmă cu doi ani, acesta a spart Biserica Ortodoxă „Sfinţii Voievozi Mihail şi Gavril” din aceeaşi comună şi a furat 15 lei din cutia milei.

De asemenea, spune primarul, tânărul ar fi mers în cimitirul acesteia, unde a dat lespezile din piatră de la un mormânt, a scos trupul neînsufleţit al unei femei în vârstă care fusese îngropată acolo cu doar 3-4 zile în urmă şi a întreţinut relaţii sexuale cu cadavrul. 

Incidentul a fost descoperit chiar de către rudele femeii îngropate. Aceasta era scoasă din sicriu, dezbrăcată şi lăsată lângă. Se pare că tânărul şi femeia care decedase nu se cunoşteau, aceasta fiind dintr-o localitate învecinată. 

„A fost cea mai mare ruşine pentru noi ca şi comună atunci când a profanat acel mormânt”, precizează primarul Gheorghe Andrieş.

Condamnat cu suspendare

Paul Toderaşc a fost trimis în judecată chiar în prima lună a anului 2016, procesul judecându-se la Judecătoria Bacău. Tânărul era judecat pentru furt calificat şi profanare de morminte. În luna martie a acestui an a venit şi prima sentinţă în cazul său. Judecătoria Bacău l-a condamnat pe Paul Toderaşc la un an şi opt luni de închisoare cu suspendare. Instanţa a dispus ca acesta să presteze 80 de zile de muncă în folosul comunităţii la Căminul de Bătrâni Bacău, la Primăria Plopana sau la Adăpostul de zi şi noapte pentru copiii străzii Morcoveaţă Bacău. 

Tânărul a contestat decizia judecătorilor, termenul de judecată pentru apelul său fiind stabilit pentru data de 12 octombrie. 

Potrivit primarului comunei Plopana, încă de când era în şcoală, Paul Toderaşc obişnuia să fure fie din biblioteca unităţii de învăţământ, fie din cancelarie sau din depozitele şcolii unde învăţa. 

Acesta are şi trei amenzi neplătite, toate fiind sancţiuni pentru tulburarea liniştii publice. Se pare că, atunci când consuma băuturi alcoolice, Paul Toderaşc nu se mai putea controla şi devenea agresiv. Pe fondul consumului de alcool ar fi pus la punct şi jaful urmat de crimă de la Bistriţa-Bârgăului. 

Conform oamenilor din localitate, tatăl tânărului este cioban şi are şi el probleme serioase cu consumul de alcool. Paul Toderaşc mai are o soră majoră, căsătorită, dar şi o soră la liceu şi un frate care abia acum este în clasele primare. 

Vă mai recomandăm:

Cine este femeia de 41 de ani suspectată că a lăsat să moară trei copii după ce i-a născut. Bebeluşii mumificaţi au fost găsiţi întâmplător în podul unui bloc

Un recidivist a omorât cu sânge rece un bătrân, după care i-a incendiat casa pentru a-şi şterge urmele

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite