22 persoane dintr-un centru rezidenţial pentru vârstnici, confirmate cu COVID-19

22 persoane dintr-un centru rezidenţial pentru vârstnici, confirmate cu COVID-19

Pacient al căminului de bătrâni FOTO Pixabay

Douăzeci şi două de persoane dintr-un centru rezidenţial pentru vârstnici din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost confirmate cu COVID-19. 18 dintre bolnavi sunt beneficiari ai centrului, restul fiind angajaţi, respectiv infirmiere şi bucătăreasa.

Ştiri pe aceeaşi temă

”22 persoane de la Centrul Rezidenţial pentru Vârstinici "Sfinţii Zaharia şi Elisabeta" din Maieru au fost diagnosticate cu CoVid-19. Printre acestea se numără 18 beneficiari, trei infirmiere şi bucătăreasa. Toate aceste persoane diagnosticate cu CoVid-19 au fost transferate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru a primi îngrijiri specifice.”, a transmis, sâmbătă, Prefectura istriţa-Năsăud.
 
Sursa citată a precizat că cele trei persoane, beneficiari ai centrului pentru vârstnici care au avut rezultate negative la testarea pentru Coronavirus, au fost transferate într-un apartament pus la dispoziţie de Primăria Maieru, pentru a se efectua dezinfecţia la centru.
 
Prefectura a mai precizat că, în urma anchetei epidemiologice, au fost izolaţi contacţii persoanelor infectate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: