Zvonuri eronate: Italsofa nu intenţionează să părăsească Baia Mare

Zvonuri eronate: Italsofa nu intenţionează să părăsească Baia Mare

1.400 de băimăreni lucrează pentru Italsofa Foto: Arhivă

Zvonurile potrivit cărora fabrica Italsofa din Baia Mare ar urma să-şi mute producţia în altă ţară par a fi eronate. Cel puţin aşa susţin reprezentanţii fabricii, care arată că nu intenţionează să pună lacăt pe fabrica din Baia Mare.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urmă cu aproximativ o săptămână au fost lanasate noi zvonuri potrivit cărora fabrica Italsofa ar urma să fie închisă. Acest lucru ar duce la pierderea apeste o mie de locuri de muncă, fapt care a alarmat reprezentanţii autorităţilor judeţene. Astfel, prefectul judeţului Maramureş Anton Rohian a solicitat o întâlnire cu reprezentanţii societăţii pentru câteva clarificări. 
 
Aceştia au prezentat o  informare  oficială a grupului Natuzzi în care se arată că angajaţii nu trebuioe să-şi facă griji pentru locurile lor de muncă. „Compania nu are intenţia de a închide fabrică din Baia Mare. Această posibilitate nu intră în nicio ipoteză industrială. Grupul Natuzzi a prevăzut pentru stabilimentul român ulterioare investiţii funcţionale pentru a-şi atinge obiectivele planului de afaceri pentru perioada 2014 – 2016 şi pentru menţinerea capacităţii maxime de producţie a fabricii din Baia Mare. În consecinţă confirmăm consolidarea numărului actual de angajaţi. Rămâne total invariabil pentru furnizorii noştrii numărul de comenzi pentru bunurile şi serviciile pe care le asigura şi care sunt prevăzute în contractele în vigoare la momentul actual.
 
De aceea dorim să confirmăm tuturor  intenţia noastră fermă da a continua să muncim aici cu aceeaşi voinţă care ne-a caracterizat de la început şi intenţionam în continuare să consolidăm  raportul de încredere care ne leagă de colaboratori, autorităţile locale ale oraşului Baia Mare şi furnizorii noştri“ – se arată în informarea prezentată de către reprezentanţii companiei.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările