Viorica Dăncilă, la nuntă în Maramureş: premierul demis a dansat într-o horă. Ce membri PSD au mai participat

Viorica Dăncilă, la nuntă în Maramureş: premierul demis a dansat într-o horă. Ce membri PSD au mai participat

Viorica Dăncilă a purtat o rochie de culoare roşie

Liderul PSD Viorica Dăncilă a participat sâmbătă, 12 octombrie, la petrecerea de nuntă a preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş. Imediat după ce şi-a relansat candidatura la alegerile prezidenţiale, şeful social-democraţilor a plecat spre Maramureş.

Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, s-a cununat religios cu aleasa inimii lui, Oana Nicula. Printre invitaţii de la petrecerea care are loc la Casa de Petrecere a Moroşenilor din localitatea Onceşti se numără şi liderul PSD, Viorica Dăncilă.  
 
Alături de aceasta, în pozele postate de invitaţi în mediul online apar şi Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, dar şi Eugen Teodorovici, fostul Ministru al Finanţelor. 
 
Eugen Teodorovici alături de Marcel Ciolacu. FOTO: Facebook
 
De asemenea, în imagini postate pe Facebook de Doina Pană, Viorica dansează într-o horă alături de Olguţa Vasilescu. 
 
Cununia religioasă a avut loc la Catedrala Ortodoxă „Sfânta Treime” din Baia Mare, iar imediat după eveniment Gabriel Zetea a postat şi primele fotografii. 
 
 
“În Casa Domnului pentru toată viaţa, la bine şi la greu!”, a scris preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş în dreptul fotografiilor.
 
Liderul PSD, Viorica Dăncilă s-a fotografiat alături de Ana Moldovan, şeful Inspectoratului Şcolar Maramureş, cele două fiind prietene apropiate.
 
 Viorica Dăncilă şi Ana Moldovan (dreapta). FOTO: Facebook
 
Printre cei care i-au urat „Casă de piatră” preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş s-a numărat şi Lia Olguţa Vasilescu. Fostul Ministru al Muncii a postat pe pagina sa personală de socializare o fotografie în care apare alături de Viorica Dăncilă şi fostul ministru PSD, Doina Pană. 
 
 
Dansul mirilor, un moment important al petrecerii, a fost surprins de fostul ministru Lia Olguţa Vasilescu.
 

La petrecerea care are loc la Casa de Petrecere a Moroşenilor participă peste 800 de invitaţi. Cunoscuţii cântăreţi de muzică populară, soţii Giurgi, au dat startul distracţiei, urmând ca pe scenă să mai urce Vlad Miriţă, Dinu Iancu-Sălăjanu, Aurel Tămaş, dar şi Loredana Groza.
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: