Viorica Dăncilă, la nuntă în Maramureş: premierul demis a dansat într-o horă. Ce membri PSD au mai participat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Viorica Dăncilă a participat sâmbătă, 12 octombrie, la petrecerea de nuntă a preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş. Imediat după ce şi-a relansat candidatura la alegerile prezidenţiale, şeful social-democraţilor a plecat spre Maramureş.

Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, s-a cununat religios cu aleasa inimii lui, Oana Nicula. Printre invitaţii de la petrecerea care are loc la Casa de Petrecere a Moroşenilor din localitatea Onceşti se numără şi liderul PSD, Viorica Dăncilă.  

Alături de aceasta, în pozele postate de invitaţi în mediul online apar şi Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, dar şi Eugen Teodorovici, fostul Ministru al Finanţelor. 

Imagine indisponibilă

Eugen Teodorovici alături de Marcel Ciolacu. FOTO: Facebook

De asemenea, în imagini postate pe Facebook de Doina Pană, Viorica dansează într-o horă alături de Olguţa Vasilescu. 

Cununia religioasă a avut loc la Catedrala Ortodoxă „Sfânta Treime” din Baia Mare, iar imediat după eveniment Gabriel Zetea a postat şi primele fotografii. 

Imagine indisponibilă

“În Casa Domnului pentru toată viaţa, la bine şi la greu!”, a scris preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş în dreptul fotografiilor.

Liderul PSD, Viorica Dăncilă s-a fotografiat alături de Ana Moldovan, şeful Inspectoratului Şcolar Maramureş, cele două fiind prietene apropiate.

Imagine indisponibilă

 Viorica Dăncilă şi Ana Moldovan (dreapta). FOTO: Facebook

Printre cei care i-au urat „Casă de piatră” preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş s-a numărat şi Lia Olguţa Vasilescu. Fostul Ministru al Muncii a postat pe pagina sa personală de socializare o fotografie în care apare alături de Viorica Dăncilă şi fostul ministru PSD, Doina Pană. 

Imagine indisponibilă

Dansul mirilor, un moment important al petrecerii, a fost surprins de fostul ministru Lia Olguţa Vasilescu.

La petrecerea care are loc la Casa de Petrecere a Moroşenilor participă peste 800 de invitaţi. Cunoscuţii cântăreţi de muzică populară, soţii Giurgi, au dat startul distracţiei, urmând ca pe scenă să mai urce Vlad Miriţă, Dinu Iancu-Sălăjanu, Aurel Tămaş, dar şi Loredana Groza.

Citeşte şi

Oraşul care a pierdut lupta cu traficul infernal. Autorităţile nu mai au soluţii, ci doar „pansamente care rezolvă problema pentru vreo 6 luni“

Raţe sălbatice vânate cu praştia pe un canal de doi vietnamezi care voiau să le mânânce. Ce vor păţi acum „vânătorii“

    

   

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite