VIDEO Urmărire cu focuri de armă şi blocaje ale Poliţiei în Maramureş. Un tânăr a „furat” maşina mamei

VIDEO Urmărire cu focuri de armă şi blocaje ale Poliţiei în Maramureş. Un tânăr a „furat” maşina mamei

Tinerii au fost încătuşaţi după o urmărire ca în filme. FOTO: Vasile Dale

Mai multe autoturisme distruse, inclusiv o maşina de poliţie şi focuri de armă trase în aer - acesta este bilanţul „aventurii” unui tânăr de 18 ani din Baia Mare care a refuzt să-i returneze mamei maşina pe care o împrumutase anterior. Deoarece tânărul reclacitrant nu a oprit la semnalele poliţiştilor, a început o urmărire ca în filme.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie domiciliată în Baia Mare a sesizat, azi, la ora 12.15, Poliţia că fiul său refuză să îi restituie autoturismul, pe care i l-a încredinţat anterior, şi-şi continuă deplasarea împreună cu un prieten. Poliţiştii au demarat de îndată activităţile specifice în vederea depistării autoturismului indicat. Maşina a fost depistată pe raza oraşului Şomcuta Mare. Întrucât şoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, acroşând autospeciala din dotare, poliţiştii din Şomcuta Mare au pornit în urmărirea sa şi au luat de îndată legătura cu poliţiştii din judeţele limitrofe, relatează vasiledale.ro.
 
 

Focuri de avertisment 

 
La ieşire din localitatea Mesteacăn, întrucât şoferul nu s-a supus somaţiilor poliţiştilor, au fost executate focuri de avertisment, atât în plan vertical cât şi la nivelul pneurilor. Şoferul şi-a continuat deplasarea până pe raza localităţii Ileanda, unde din nou a ignorat semnalele poliţiştilor, iar la scurt timp, pentru că nu a păstrat distanţa de siguranţă, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat din Oradea. Nicio persoană nu a fost rănită, conform sursei citate. 
 
UN Range Roger foarte scump a fost avariat în timpul urmăririi. FOTO: Vasile Dale 
 
La volan a fost identificat un adolescent de 18 ani, care deţine permis de conducere de câteva luni. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Tânărul va fi transportat la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, conform vasiledale.ro.
Poliţiştii au fost sesizaţi că tânărul a alimentat autoturismul dintr-o staţie de carburanţi din Baia Mare şi a plecat, fără a achita contravaloarea combustibilului. Se continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu, urmând a fi luate măsuri legale.
 
Maşina cu care tinerii au fugit de Poliţie. FOTO: Vasile Dale

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: