VIDEO Tragedie pe şosea evitată în ultimul moment. Imaginile de infarct filmate cu o cameră de bord

VIDEO Tragedie pe şosea evitată în ultimul moment. Imaginile de infarct filmate cu o cameră de bord

Impactul a fost evitat în ultimul moment de către şoferul care circula din sens opus. FOTO: Captură video

Şoferul unui autoturism s-a angajat într-o depăşire periculoasă şi a fost evitat în ultimul moment de către un alt conducător auto. Imaginile au fost surpinse de o cameră montată la bordul unei maşini care circula din sens opus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile au fost filmate la ieşirea din Baia Mare spre cartierul Ferneziu, în dreptul Carierei Limpedea. Potrivit conducătorului auto care circula pe sensul opus, impactul frontal a fost evitat pentru că a oprit maşina. 
 
„Dacă nu opream maşina intra în mine şi în plus mai şi râde ca un idiot”, a spus şoferul.
 
Imaginile au fost surprinse în dimineaţa zilei de 16 iunie şi postate mai apoi pe Facebook. Imediat după ce au fost vizualizate de internauţi, au venit şi comentariile.
 
„Cum poţi numi asta greşeală? Vine maşina din faţă şi tu te bagi din greşeală?”, a comentat un internaut.
 
„E sinucidere curată. Din păcate, sunt tot mai mulţi inconştienţi la volan. Mă tot întreb cine le-a dat permisul”, a mai scris un băimărean la postare.
 
 
(Sursă video: Facebook/Soulriver Soulriver)
 
Potrivit legii, camera video montată pe bordul unei maşini nu este mijloc omologat. Astfel, dacă şoferul ar fi identificat şi amendat de către poliţiştii, instanţa ar putea anula sancţiunea. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: