VIDEO „Tehnică românească“: asfaltare cu pământ pe „drumul groazei“

VIDEO „Tehnică românească“: asfaltare cu pământ pe „drumul groazei“

Plombările pe Drumul Judeţean 187 se fac cu pământ, cel puin asta se vede într-un filmuleţ care a ajuns pe reţelele de socializare. În imagini, angajaţii de la Drumuri şi Poduri umplu gropile cu pământ, în loc de asfalt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Societatea „Drumuri şi Poduri” a Consiliului Judeţean este cea care se ocupă de lucrările de „plombări” pe Drumul Judeţean 187, iar imaginile au fost surprinse de un localnic din Valea Ruscovei. Acesta încearcă să îi întrebe pe lucrători de ce îşi bat joc de drum, însă oamenii refuză dialogul.

După apariţia imaginilor în mediul online, subiectul a ajuns şi la preşedintele Consiliului Judeţean, Gabriel Zetea. Reacţia acestia a fost una mai puţin aşteptată. Deşi societatea care s-a ocupat de lucrări este tocmai a Consiliului Judeţean, în şedinţa de CJ, acesta şi-a arătat neîncrederea în autenticitatea imaginilor.

Cel care a filmat imaginile este Constantin Manea, un localnic care străbate zilnic drumul. El a făcut o pagin de Facebook pe care a denumit-o „Drumul groazei”, special pentru a atrage atenţia asupra problemelor acestui drum. 
 
 
 
Mai puteţi citi:
citeste totul despre: