VIDEO Poliţist local filmat în timp ce dormea în autospeciala de serviciu. Ce mesaj însoţeşte imaginile video postate pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist local de la Baia Sprie a fost filmat în timp ce dormea în maşina de serviciu. Imaginile au fost surprinse de către un localnic şi postate pe Facebook.

Imaginile au fost surprinse pe marginea drumului judeţean Baia Sprie - Cavnic, într-o parcare situată într-o curbă deosebit de periculoasă din centrul oraşului Baia Sprie. Pe acestea se vede cum un poliţist de la Poliţia Locală a Oraşului Baia Sprie sforăie în autospeciala de poliţie. „Aşteptând pensia” este mesajul cu care imaginile au fost publicate pe un site de socializare de cel care a surprins imaginile video.

Chiar dacă ele au fost făcute publice pe Facebook, şeful Poliţiei Locale a Oraşului Baia Sprie nu ştie despre ce este vorba.

„Nu am văzut imaginile, deci nu pot să vă declar nimic. Trebuie să vedem cine le-a filmat, când le-a filmat şi apoi o să vedem ce facem”, a spus şeful Poliţiei Locale a Oraşului Baia Sprie, Grigore Pelecaci.

Primele măsuri în cazul poliţistului local filmat în timp ce dormea în autospeciala de serviciu

Imaginile au fost filmate de către un localnic, iar poliţistul local nici măcar nu a tresărit în timp ce era filmat.

Citeşte şi

Un maramureşean a încercat să întreţină relaţii sexuale cu o fetiţă de 11 ani. Fosta sa iubită i-a recunoscut penisul în pozele trimise de el copilei

Drumul cu zeci de accidente, bântuit de fantome. „Spiritele vin să ceară sufletele altor oameni“

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite