VIDEO Moment de reculegere la IPJ Maramureş în memoria poliţistului ucis în misiune în judeţul Timiş

Moment de reculegere la IPJ Maramureş 

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Maramureş au ieşit luni, 3 iunie, în faţa troiţei amplasată în curtea unităţii pentru a ţine un moment de reculegere în memoria colegului lor ucis în misiune. Sirenele autospecialelor au sunat, iar poliţiştii au salutat în tăcere.

La troiţa amenajată în curtea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş poliţiştii au aprins lumânări.
 
„Murim şi noi câte puţin de fiecare dată când pierdem un coleg. Suntem mai săraci, suntem mai trişti, suntem alături de familia colegului nostru, Cristian Amariei. Azi, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş am păstrat un moment de reculegere în semn de respect şi recunoştinţă faţă de colegul nostru, care şi-a sacrificat viaţa în timpul unei misiuni. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a fost mesajul transmis de reprezentanţii IPJ Maramureş. 
 
Cristian Amariei a fost împuşcat mortal duminică, 2 iunie, în timp ce se afla în misiune de către un interlop din Lugoj dat în urmărire pentru executarea unei pedepse pentru tâlhărie. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: