VIDEO Gropi astupate cu nisip aruncat din mersul camionului. Imaginile care i-au revoltat pe localnici

VIDEO Gropi astupate cu nisip aruncat din mersul camionului. Imaginile care i-au revoltat pe localnici

Muncitorii aruncau cu nisip din camion. FOTO: Captură video

Gropile de pe Drumul Judeţean 187, în comuna Poienile de sub Munte (judeţul Maramureş), au fost asfaltate cu nisip aruncat dintr-un camion. Revoltătoarea scenă a fost surprinsă de către un tânăr din localitate, imaginile fiind mai apoi postate pe Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile au fost surprinse în data de 15 iunie, iar tânărul care le-a făcut publice pe Facebook a postat şi un mesaj în dreptul acestora, nemulţumit de modul în care sunt astupate gropile. 
 
„Dacă şi de data asta vor zice că şoferii abuzează şi îngreunează desfăşurarea activităţii, este jignire din partea autorităţilor! Muncitorii nu au vină. Ei sunt trimişi de Consiliul Judeţean Maramureş”, a scris Alexa Chifa.
 
Postarea a devenit în scurt timp virală, fiind distribuită de peste 900 de internauţi. Cei care au văzut imaginile s-au arătat nemulţumiţi de modul în care muncitorii au ales să astupe gropile de pe Drumul Judeţean 187.
 
 
(Sursă video: Facebook/Alexa Chifa)
 
„Băi, asta e bătaie de joc. Hoţilor!”, a comentat Ioan Bilan la postarea tânărului.
 
„Bătaie de joc la o comună aşa de mare. Chiar în felul acesta...”, a comentat un alt internaut.
 
„Preventiv, în caz de ninsoare. Dacă nu dădeau cu nimic pe străzi şi se punea polei, iar săreaţi în capul lor”, a comentat un localnic la postarea tânărului.
 
În cursul lunii trecute, Consiliul Judeţean Maramureş a semnat începerea lucrărilor de reabilitare a tronsonului surprins în imagini, valoarea lucrărilor fiind de peste 48 de milioane de lei.  
 
Citeşte şi
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: