VIDEO Grigore Leşe, scandal la un spectacol în localitatea lui natală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grigore Leşe FOTO Eduard Enea/ Adevărul
Grigore Leşe FOTO Eduard Enea/ Adevărul

Grigore Leşe a oprit un concert în localitatea lui natală, Târgu Lăpuş (judeţul Maramureş), şi a refuzat să mai cânte. El s-a enervat după ce o femeie a intrat în sală după începerea concertului. Isteriile pe care le-a făcut pe scenă au ajuns deja virale în mediul online.

UPDATE Cum a explicat Grigore Leşe ieşirea nervoasă din timpul concertului

UPDATE: Concertul a fost organizat de primăria Târgu Lăpuş, cu ocazia zilei de 5 decembrie, când în localitate sunt comemoraţi eroii care au căzut în1918. În memoria lor există un monument în localitate, unde în fiecare an se oficiază o slujbă comemorativă. 

Primarul localităţii a declarat în apărarea artistului: „Toată lumea încearcă să dramatizeze. Omul ăsta e fiu al locului. El s-a oferit voluntar, fără niciun ban, să vină să  ţină un concert pe 5 decembrie, ziua istorică a Lăpuşului. După ce am terminat afară la monument, a intrat în Casa de Cultură şi, la un moment dat, cum e lumea, au tot intrat , au ieşit, iar el a zis că nu ţine niciun concert dacă tot bateţi uşile astea. Apoi am închis uşile şi a continuat concertul. Nu a fost nicio problemă. Nu s-a certat, a transmis un mesaj de pe scenă. El i-a atenţionat că, dacă vor să ţină un concert, să închidă uşile”, a declarat primarul localităţii Târgu Lăpuş, Mitru Leşe. 

Ştirea iniţială:

Concertul a fost organizat în urmă cu câteva zile, la Târgu Lăpuş. Grigore Leşe a fost invitat să cânte într-un spectacol dedicat comemorării eroilor martiri. După ce a început spectacolul, o femeie a intrat în sală, ceea ce l-a deranjat foarte tare pe artist. Acesta s-a oprit în timpul spectacolului şi a avut un acces de furie pe scenă, după care a refuzat să mai cânte, scrie vasiledale.ro.

„Gata, la revedere, domnilor! Am spus să închideţi uşa, a intrat doamna, la revedere! Puteţi să înjuraţi, să scrieţi unde vreţi. Eu am spus ceva. Îmi pare foarte rău. Am pus o condiţie, am spus că vreau un concert mai scurt şi punct. Am întrebat dacă aţi închis uşile, aţi spus da. Gata cu minciunile, cu vicleşugul. Cum să cânt dacă nu asiguraţi condiţii de a cânta? Luaţi o pauză, mă duc să mănânc şi hotărăsc eu când dau concertul, nu când vreţi dvs. Am luat avionul, am lăsat trei concerte că vin la Lăpuş şi ce e asta? Ori e discipliă, ori..?“, a spus Grigore Leşe pe scenă.

Artistul a mai avut un astfel de derapaj, mai arată sursa, în urmă cu trei ani, la Toronto, unde a fost deranjat de un copil care a plâns în timpul spectacolului.

Sursa video: vasiledale.ro 

Mai puteţi citi:

Grigore Leşe: „Noi suntem români“ este cea mai penibilă melodie pe care am auzit-o vreodată în România. E ca şi când ar cânta turcii „noi suntem turci“

Grigore Leşe, despre decizia de a se retrage din videoclipul Taxi: „M-a deranjat ţinta clipului, cum s-a interpretat. Mă sună preoţi de peste tot“

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite