VIDEO Doi hoţi, filmaţi în apartamentul în care au intrat să fure. Ce-au făcut când au observat camera de supraveghere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii au cotrobăit câteva minute prin apartament FOTO Captură Facebook
Hoţii au cotrobăit câteva minute prin apartament FOTO Captură Facebook

Imaginile au fost surprinse cu o camera de supraveghere montată în interiorul unui apartament din Baia Mare. Ziua în amiaza mare, doi hoţi au intrat în locuinţa unui bărbat, în tentativa de a sustrage bunuri. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Pe imaginile se poate vedea cum doi tineri, care poartă pe faţă măşti chirurgicale, intră într-un apartament din Baia Mare. Unul dintre ei s-a oprit la cuier pentru a verifica buzunarele hainelor, iar celălalt a luat-o către masa din bucătărie. În acel moment, au şi observat că proprietarul apartamentului are camera de supraveghere în casă. Speriaţi, cei doi au luat-o la fugă. 

Incidentul s-a întâmplat duminică, 19 mai, şi imaginile au fost postate ulterior pe Facebook. 

Duminică, 19.05.2019, am fost „vizitaţi” de două personaje destul de periculoase. Cu toate că a fost o reacţie rapidă a organelor competente, cei doi „vizitatori” încă nu au fost arestaţi. Dacă cineva poate să ofere informaţii despre aceste personaje vă rog să mă contactaţi. Mulţumesc”, a spus băimăreanul.

Tentativa de furt a avut loc în cartierul Săsar din Baia Mare şi potrivit proprietarului uşa era închisă, hoţii folosind o cheie specială pentru a o deschide iar la plecare „vizitatorii” au închis uşa.

„Nu vă cunosc, dar am văzut video distribuit de cineva. Sâmbăta, o cunosţintă a fost <<vizitată>> de un individ la ora 5.00 dimineaţa când ei dormeau. Posibil să aibă legatură?”, a comentat un utilizator. 

„Interfon la scară? Vecinii n-au observat nimic? Camera de supraveghere şi o alarmă, pot fi de mare ajutor”, a mai adăugat un alt utilizator.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. 

Citeşte şi

Anchetă a Protecţiei Copilului după apariţia unui film de susţinere a PSD. „Vom vedea dacă cei doi copii au acordul părinţilor“

Spiritul unei tinere ar bântui pe Drumul European E58. Legenda este întărită de şoferii care susţin că au zărit fantoma

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite