VIDEO Angajat al unei firme de colectare a deşeurilor, filmat rupând un coş de gunoi stradal: „Coşul ăla va ajunge la fier vechi“

VIDEO Angajat al unei firme de colectare a deşeurilor, filmat rupând un coş de gunoi stradal: „Coşul ăla va ajunge la fier vechi“

Bărbatul a smuls coşul stradal de pe stâlp. FOTO: Captură video

Imagini incredibile au fost surprinse la Baia Mare, când un angajat al firmei de colectare a deşeurilor a fost filmat în timp ce a rupt de pe stâlp un coş stradal şi apoi l-a aruncat în maşina care transporta gunoiul menajer.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Scena s-a derulat în zona gării din Baia Mare. Pe imagini se poate observa cum un angajat al firmei care se ocupă de colectarea gunoiului menajer goleşte deşeurile dintr-un coş stradal. Mai apoi, la scurt timp după ce aruncă deşeurile în maşina de transport, începe să tragă de coşul stradal, până ce îl rupe. La un moment dat, când reuşeşte să smulgă coşul stradal, îl aruncă în remorca maşinii care transporta gunoaiele.
 
Întreaga scenă a fost surprinsă de un şofer, iar imaginile au fost postate pe Facebook. Reacţia internauţilor nu a întârziat să apară.
 
( Sursă VIDEO: Mircea Balaban ) 
 
„Coşul ăla va ajunge la fier vechi, iar din banii cetăţenilor se va cumpăra unul nou la triplu preţ. Afacere bună”, a scris Dan L.
 
„Să fie sigur că în acel loc nu mai trebuie să coboare, şi ceva bănuţi pe el de la fier vechi”, a spus Bogdan C.
 
Citeşte şi
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările