VIDEO Imagini tulburătoare cu un tânăr aflat sub influenţa drogului „zombie“, care abia se ţine pe picioare: „Am fumat legale!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou tip de drog face ravagii printre adolescenţii din Baia Mare. Substanţa stupefiantă este fumată de tineri, transformându-i în adevăraţi zombie. După ce în urmă cu aproximativ o săptămână, un tânăr care a consumat drogul „zombie” a fost suprins plimbându-se pe străzile din Baia Mare de această dată un alt adolescent a fost filmat pe strada Electrolizei din oraş.

În urmă cu aproximativ o săptămână, „Adevărul” a prezentat cazul unui tânăr care se plimba dezorientat la intersecţia bulevardelor Independenţei şi Republicii din Baia Mare. Pe imagini se observă cum acesta abia reuşea să treacă strada, păşind legănat.

Acum, un alt tânăr a fost surprins pe strada Electrolizei din Baia Mare. Noile imagini au surprins un tânăr care abia îşi târăşte picioarele după el. Imaginile, publicate de baiamare24.ro, scot în evidenţă că acesta abia poate să îşi ţină echilibrul, arătând parcă paralizat. Persoana care l-a filmat îl întreabă pe tânărul care a consumat stupefiante ce a „fumat”, iar acesta, abia putând vorbi, leagă câteva litere, spunând că „legale”.

   

Specialiştii susţin că aceste droguri seamănă cu „spice”, căruia i se mai spune, pe site-urile de specialitate, şi „zombie”. Acest tip nou de droguri a făcut prăpăd în Europa şi America de Nord. „Spice” e o mixtură de chimicale, făcută în laborator, creată pentru a reproduce efectele celebrei substanţe psihoactive care se găseşte în marijuana, THC.

Potrivit specialiştilor, drogul „zombie” este atât de puternic încât consumatorii pur şi simplu îşi „prăjesc” creierul, consumul prelungit având efecte devastatoare asupra creierului, transformându-l în legumă. 

Citeşte şi

Cum să te fereşti de vipere şi care sunt primele măsuri ce trebuie luate dacă ai fost muşcat

    

Începe sezonul muşcăturilor de căpuşe. Cum ne ferim de boala Lyme, care poate fi mortală

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite