Vedetă implicată în salvarea maidanezilor, în vizită la un adăpost de câini din Baia Mare

Vedetă implicată în salvarea maidanezilor,
în vizită la un adăpost de câini din Baia Mare

Trăistariu a donat hrană pentru câinii abandonaţi   FOTO. Angela Sabău

Aflat în Baia Mare pentru finala Eurovision, Mihai Trăistariu a vizitat un adăpost de câini abanonaţi, unde a şi donat câţiva saci de hrană pentru ei. El însuşi este un iubitor de animale şi are la Constanţa o asociaţie care se ocupă de salvara câinilor vagabonzi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adăpostul ”Vagabonzii veseli” a fost cel vizitat de Mihai Trăistariu şi echipa sa. Aceştia au donat mai mulţi saci cu hrană pentru animale şi a vizitat adăpostul, fiind el însuşi un iubitor de animale. ”Am început să iubesc câinii în urmă cu vreo 10 ani, când s-au născut la bloc la mine în Constanţa şase puişori. Aşa am început, i-am găsit într-o tufă, cu mămca lor cu tot şi mi s-a părut necesar să îi îngrijesc puţin. De acolo am pornit un întreg demers de ajutare a câinilor şi uite am ajuns după 10 ani să am şi eu o asociaţie cu sute de câini în Constanţa şi să mă ocup de animale, să le îngrijesc, să propag ideea că trebuie îngrijite şi salvate de la moarte, de la eutanasiere”, a spus vedeta.

El a mai arătat că peste tot pe unde merge încearcă să ajute astfel de asociaţii. ”Am adus câşiva saci cu hrana pentru câini, aşa fac peste tot pe unde merg şi când mă solicită vreo asociaţie să o ajut, o ajut. Acum încerc să-i ajut pe ei cu puţină promovare pe internet, au nevoie de ajutor, adăpostul arată super, dar bineînţeles că s-ar putea face mai mult şi nişte bănuţi în plus, nişte mâncare nu strică”, a mai spus el.

Adăpostul ”Vagabonzii veseli” aparţine unei asociaţii şi îngrijeşte 115 câini, dintre care 15 sunt pui. Toţi au fost găsiţi abandonaţi.

 
Mai puteţi citi:

Adăpost de câini  FOTO: Angela Sabău

Imagini din aceeasi galerie
  • Adăpost de câini  FOTO: Angela Sabău
  • Adăpost de câini  FOTO: Angela Sabău
  • Adăpost de câini FOTO: Angela Sabău
  • Adăpost de câini  FOTO: Angela Sabău
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările