Urmărire cu focuri de armă la graniţa de nord a României. Traficanţii de ţigări au înotat înapoi în Ucraina

Urmărire cu focuri de armă la graniţa de nord a României. Traficanţii de ţigări au înotat înapoi în Ucraina

Foto Poliţia de frontieră

Luni seară, au avut loc urmăriri cu focuri de armă la frontiera de nord a României pentru a captura suspecţi de contrabandă cu ţigări. Incidentul a avut loc în Sighetu Marmaţiei, unde poliţiştii de frontieră au observat în apropiere de malul râului Tisa mai multe persoane care cărau colete voluminoase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pachetele au fost abandonate de presupuşii traficanţi atunci când a apărut poliţia. Agenţii au tras 4 focuri de avertisment înainte ca cei urmăriţi să sară în râu şi să îl traverseze înot pentru a ajunge în Ucraina.

Cele 24 de colete abandonate conţineau peste 16.000 de pachete de ţigări, în valoare de aproximativ 200.000 de lei.

Autorităţile ucrainene au fost anunţate despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului, anunţă Poliţia de Frontieră.

Polţiştii fac acum cercetări pentru contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, întreaga cantitate de ţigarete fiind ridicată în vederea confiscării. De asemenea, se fac verificări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, conform Digi24.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările