Unchiul fetiţei împuşcate accidental de către un poliţist: „Am văzut că e rănită când am ajuns acolo unde ne-a găsit Poliţia. Ea n-a zis nimic, nici n-a plâns“

Unchiul fetiţei împuşcate accidental de către un poliţist: „Am văzut că e rănită când am ajuns acolo unde ne-a găsit Poliţia. Ea n-a zis nimic, nici n-a plâns“

Unchiul fetei nu şi-a dat seama că micuţa este rănită. FOTO: Arhivă personală

Unchiul fetiţei care a fost împuşcată accidental de către un poliţist în timp ce urmărea o maşină care a refuzat să oprească la filtru în judeţul Maramureş a făcut primele declaraţii. Băiatul în vârstă de 16 ani se afla şi el în maşină în momentul în care prietenul său nu a oprit la semnalele poliţiştilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit declaraţiilor făcute de către unchiul fetei rănite, poliţiştii au deschis focul asupra maşinii în care era la aproximativ cinci minute după ce a început urmărirea. 
 
„Eram la bunici cu nepoatele mele şi ne-am dus acasă la soră-mea. Pe drum ne-am întâlnit cu Poliţia. L-am rugat eu pe băiatul ăsta să ne ducă cu maşina. Ne-a făcut semn Poliţia să oprim şi am fugit pentru că băiatul s-a speriat. Nu mi-a spus nimic în maşină. Nu mergeam des cu el cu maşina. Urmărirea a durat cinci minute şi au început poliţiştii să tragă în roţi. Ne-am speriat”, a spus acesta.
 
Mai mult, nici şoferul şi nici unchiul fetei rănite nu şi-au dat seama că s-a întâmplat ceva cu fetiţa rănită.
 
„Am văzut că nepoata mea e rănită după ce am ajuns acolo unde ne-a găsit Poliţia. Ea nu a spus nimic, nici nu a plâns. El ne-a lăsat cu maşină cu tot acolo unde ne-a găsit poliţia şi a plecat”, a completat tânărul.
 
Fetiţa a fost operată de medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare şi cel mai probabil va mai rămâne internată în unitatea medicală cel puţin şapte zile.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: