Un român a rămas fără BMW-ul de  40.000 de euro. Descoperirea poliţiştilor din Maramureş

Un român a rămas fără BMW-ul de  40.000 de euro. Descoperirea poliţiştilor din Maramureş

Un autoturism BMW seria 6, în valoare de 40.000 de euro, căutat în Marea Britanie, a fost descoperit de poliţiştii de frontieră din Maramureş într-o curte din localitatea Borşa.

Maşina a fost găsită în urma unei acţiuni care viza combaterea traficului internaţional de maşini furate din străinătate. Astfel, în curtea unui imobil de pe raza localităţii maramureşene Borşa, poliţiştii de frontieră au identificat BMW-ul despre care existau date că este căutat de autorităţile din Marea Britanie. 
 
 
În baza unui mandat de percheziţie domiciliară emis de Judecătoria Vişeu de Sus, poliţiştii de frontieră s-au deplasat la adresa respectivă, iar în urma unor verificări în bazele de date suplimentare, s-a stabilit că autoturismul fabricat în 2014 figurează cu alertă ,,bun căutat pentru confiscare”, alertă emisă de Marea Britanie în data de 27.08.2019, potrivit Poliţiei de Frontieră
 
Autoturismul în cauză, în valoare de 188.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: