Un român din Maramureş a murit într-un accident de circulaţie produs în Franţa de un bărbat fără permis de conducere

Un român din Maramureş a murit într-un accident de circulaţie produs în Franţa de un bărbat fără permis de conducere

Gigi Chindriş. FOTO: Facebook

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din localitatea Săliştea de Sus, judeţul Maramureş, a murit într-un grav accident de circulaţie produs în Franţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tragicul eveniment a avut loc duminică, 6 octombrie. Gigi Chindriş, românul mort în accident, a plecat în urmă cu cinci ani în Franţa pentru a-şi găsi un rost în viaţă. A muncit ca sezonier în diferite domenii, iar momentan era angajat la o măcelărie. Duminică, 6 octombrie, a decis să îşi viziteze câţiva prieteni şi a urcat în maşina unui bărbat care nu deţinea permis de conducere. În regiunea Thouars Poitou-Charentes, la aproximativ 100 de kilometri de Nantes, drumul lor s-a sfârşit. 
 
Familia tânărului nu a primit informaţii cu privire la circumstanţele în care s-a produs tragicul accident de circulaţie. Tot ce ştiu însă este că bărbatul se afla în maşină alături de alţi doi pasageri şi şoferul care nu deţinea permis de conducere. 
 
„Încă nu ştiu exact cum s-a produs accidentul. Ştiu numai că cel care conducea nu avea carnet şi nici asigurare la maşină, el era pasager. Din câte am înţeles, va merge în Franţa fratele lui mai mare. Nu ştiu cum vor face. Era un băiat muncitor. Sunt o familie de ţărani muncitori ce cresc animale şi muncesc pământul cu multă sudoare. Puţini se mai găsesc ca ei”, spune verişoara tânărului.
 
Deplâns pe Facebook de către prieteni
 
Vestea morţii tânărului i-a şocat pe prietenii acestuia. 
 
„Dumnezeu să te ierte şi să te ţină de-a dreapta Sa dragă, Gigi Chindriş. Păcat că ai plecat atât de repede din lumea asta”, a scris Ileana C.
 
„Dumnezeu să te ierte în pace. Ai fost un prieten foarte bun. Ne va fi dor de tine. Ai plecat şi ne-ai lăsat aici. Ai fost un prieten foarte bun, Dumnezeu să te hodinească în pace. Să ai grijă de tine acolo sus. Nu am cuvinte. Să ai grijă de tine, acolo sus”, a scris Ionuc C.
 
Trupul neînsufleţit al tânărului urmează să fie repatriat pentru a fi înormântat în oraşul natal.
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările