Un patron italian care şi-a înjunghiat angajatul român a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Declaraţia la proces:  „Ani de zile m-a stresat tipul ăsta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atelierul unde italianul l-a înjunghiat pe român. FOTO: Lavocedialba.it
Atelierul unde italianul l-a înjunghiat pe român. FOTO: Lavocedialba.it

Un om de afaceri italian a fost condamnat la 10 ani de închisoare după ce l-a înjunghiat în gât pe un angajat de origine română. Pe lângă condamnare, italianul trebuie să îi plătească românului despăgubiri în valoare de 50.000 de euro.

Potrivit presei din Peninsulă, tentativa de omor a avut loc în luna mai 2019, când antreprenorul l-a rănit cu cutiţul, în zona gâtului pe român. Mai apoi, a alergat după el, în timp ce românul încerca să se salveze, cu o bară de fier. La data de 18 decembrie 2019, judecătorii l-au trimis pe italian după gratii.

„Ani de zile am fost stresat de tipul ăsta, zicea că eram bogat şi aveam bani şi insista”

Tentativa de omor a avut loc în data de 8 mai 2019 într-un atelier de maşinării agricole din localitatea Salmour, provincia Cuneo. Atelierul este proprietate a doi fraţi, iar cel mai în vârstă dintre ei, Giuseppe Sanino în vârstă de 63 de ani, l-a înjunghiat pe român, folosindu-se de un cuţit. Practic, italianul şi-a pierdut cumpătul şi l-a lovit pe muncitorul român în vârstă de 47 de ani, Din fericire, rana provocată de cuţit nu a fost atât de gravă încât să îi pună viaţa în pericol, iar după ce l-a înjunghiat bărbatul l-a fugărit pe P.D. cu o bară de fier, încercând să-l lovească în continuare.

Pentru a se justifica în faţa judecătrorului, italianul a spus că „Ani de zile am fost stresat de tipul ăsta, zicea că eram bogat şi aveam bani şi insista”. Fratele său mai mic, coproprietarul atelierul a fost cel care l-a scăpat pe român din furia italianului.

După un porces desfăşurat pe durata a câteva luni, italianul a fost trimis după gratii pentru o perioadă de 10 ani. Mai mult, aceasta a fost obligat de instanţă să plătească daune românului în valoare de 50.000 de euro.

Citeşte şi

VIDEO Cum călătoreşte un puşti de 11 ani cu autobuzul. Imaginile surprinse de un şofer din Baia Mare

    

Cum se prepară cei mai gustoşi cârnaţi de casă din Maramureş

Baia Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite