Un bărbat fără scrupule şi-a violat fata vitregă în vârstă de 15 ani. Ce măsuri au luat judecătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost arestat preventiv. FOTO: Arhivă
Bărbatul a fost arestat preventiv. FOTO: Arhivă

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Baia Spire, judeţul Maramureş, a ajuns după gratii, după ce şi-a violat fiica vitregă. Abominabila faptă a fost semnalată în 16 decembrie, când oamenii legii s-au autosesizat.

Bărbatul a fost ridicat din locuinţa sa de către poliţişti şi dus la audieri. Minora pe care a violat-o a fost supusă unei examinări medico-legale, în urma căreia s-a stabilit că fata a fost, într-adevăr, violată.

„În baza probatoriului administrat, poliţiştii din Baia Sprie au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 52 de ani, din oraş, urmând ca acesta să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de viol, după ce poliţiştii din Baia Sprie s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea faptei”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Minora va beneficia de consiliere psihologică. 

„Minora a fost evaluată şi consiliată psihologic de specialiştii noştri din cadrul Serviciului Intervenţie în Regim de Urgenţă în Domeniul Asistenţei Sociale, urmând să îi fie asigurate în continuare şedinţe de consiliere psihologică. Având în vedere că tânăra a fost plasată într-un mediu securizant, în familia extinsă, reprezentanţii autorizaţi ai instituţiei noastre consideră că momentan nu se impune instituirea unei măsuri de protecţie specială în regim de urgenţă”, a arătat Adrian Mândru, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş. 

Bărbatul îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii, după ce judecătorii Tribunalului Maramureş au admis cererea formulată de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Citeşte şi

FOTO Furt la pont în Baia Mare. Cum a rămas un bărbat fără 11.000 de euro în câteva secunde

Consilierul fostului ministru Ioana Bran, în atenţia DIICOT. Sătmăreanul, audiat în dosarul diplomelor false de la „Spiru Haret“

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite