Tren personal deraiat între Baia Mare şi Satu Mare. Traficul e oprit

Tren personal deraiat între Baia Mare şi Satu Mare. Traficul e oprit

Tren deraiat între Baia Mare şi Satu Mare. FOTO: Arhivă/Mediafax

Trenul personal Baia Mare-Satu Mare a deraiat în Busag. Traficul feroviar este oprit. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 10.00

UPDATE 15.00: Se pare că ternul a deraiat din cauza terasamentului, care a cedat. La faţa locului este comisia de anchetă care face măsurători. ”A ajuns şi utilajul de mare tonaj cu care se va interveni pentru repunerea pe şină a osiei care a deraiat. Căltăorii din trenurile care sunt înscrise acum în circulaţie sunt transbordaţi cu un microbuz din Buşag până în Baia Mare, până la finalizarea anchetei comisiei”, a precizat Oana Brânzan, purtătorul de cunvânt al CFR Călători.

 Cei 12 călători au fost preluaţi imediat de o altă garnitură care circula pe zona respectivă. Circulaia a fost oprită, iar călătorii sunt transportaţi până laBaia Mare cu un microbuz. ”Până la ora 13.00 a fost o fereastră de grafic, nu au fost trenuri în circulaţie. Iar în acest moment s-a pus la dispoziţia călătorilor un micirobuz pentru segmentul Buşag Baia Mare, de acolo călătorii se urcă în alte ternuri care au acelaşi grafic de circulaţie”, a mai menţionat Oana Brânzan.

Imediat ce comisia va finaliza toate măsurătorile necesare se va interveni pentru repunerea pe şină şi se va redeschide circulaţia.


UPDATE: Doar 12 călători se aflau în tren, la momentul deraierii. Niciunul nu a fost rănit. Se pare că de vină ar fi terasamentul din zonă. 

Trenul personal Baia Mare-Satu Mare a deraiat în Busag. Trafic feroviar este oprit.  În urmă cu câteva minute trenul personal ce face legătură între Satu Mare şi Baia Mare a deraiat la aeroport în zona pădurii de la Busag din cauza terasamentului, arată Jurnalmm.ro.


Revenim cu amănunte. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările