Trei oameni au fost ucişi la Baia Mare în interval de câteva ore. Poliţia a decretat alertă de gradul zero

Trei oameni au fost ucişi la Baia Mare în interval de câteva ore. Poliţia a decretat alertă de gradul zero

Crimă dublă la Baia Mare. FOTO: Arhivă

Doi bărbaţi şi o femeie au fost găsiţi morţi la Baia Mare în dimineaţa zilei de luni, 4 martie. Poliţiştii nu ştiu încă dacă este vreo legătură între cazuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul caz de omor a avut loc în cursul nopţii de duminică spre luni, 4 martie, într-un apartament de pe strada Gării din Baia Mare. O femeie şi un bărbat, cu vârstele de aproximativ 40 de ani, au fost găsiţi dimineaţa înjunghiaţi cu un cuţit. Vecinii au fost cei care au alertat Poliţia după ce soţii n-au răspuns apelurilor. 
 
În cel de-al doilea caz, crima ar fi avut loc tot în cursul nopţii de duminică spre luni. Potrivit primelor informaţii furnizate pe surse, ar fi vorba despre o ceartă în familie care a degenerat. Un bărbat a fost omorât de soţia sa cu mai multe lovituri de ciocan. Agresoarea, în vârstă de 37 de ani, este angajată a Primăriei municipiului Baia Mare, în cadrul Serviciului Administrare Unităţi de Învăţământ. În urma altercaţiei, femeia a ajuns la Spitalul Judeţean din Baia Mare în stare gravă.

„Bolnava este în comă, cu evoluţie imprevizibilă. Pronosticul este rezervat în cazul ei”, a declarat Vasile Pop, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare.

Cei doi aveau împreună doi copii, o fată şi un băiat, elevi în clasa a VI-a, respectiv a VIII-a.
 
„În cursul după-amieziii, un echipaj de la Terapie Intensivă Mobilă a fost solicitat pe strada Petre Dulfu din Baia Mare. La faţa locului, colegii mei au descoperit o femeie în vârstă de 37 de ani în stare gravă. După ce a primit primele îngrijiri medicale, femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean „Dr. Constantin Opriş”, a declarat Oana Gonczi, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.
 
Oamenii legii sunt acum în alertă şi desfăşoară cercetări pentru identificarea cât mai rapidă a persoanei sau persoanelor implicate în prima crima.

„Cazurile au fost preluate de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş”, a precizat Florina Meteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: