Tragedie rutieră din teribilism: „Cred că şoferul avea 200 km/oră. Chiar a zis soţul meu că ăsta se omoară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a decedat sâmbătă dimineaţa, 19 octombrie, în urma unui grav accident de circulaţie produs în localitatea Sighetu Marmaţiei. Martorii spus că acesta circula cu 200 km/h şi cel mai probabil făcea drifturi cu un alt prieten care a ajuns la spital. Poliţiştii au arătat că tânărul care a supravieţuit a consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volan.

GALERIE FOTO

Accidentul de circulaţie s-a produs la ora 04:30 pe strada Făget din Sighetu Marmaţiei. O bubuitură puternică i-a trezit pe oameni, aceştia fiind şi cei care i-au alertat pe poliţişti.

„De două ori a trecut pe lângă blocul nostru. Am ieşit la geam pentru că nu am ştiut ce se întâmplă. Gonea pe şosea. Cred că avea 200 km/oră. Chiar a zis soţul meu: ăsta se omoară!”, a declarat un martor pentru vasiledale.ro.

Filmul accidentului

Tânărul în vârstă de 22, originar din comuna Sarasău, se afla la volanul unui BMW. Pe strada Făget din Sighetu Marmaţiei, într-o curbă la dreapta a încălcat marcajul continuu şi a intrat în depăşirea unui autoturism condus de un alt tânăr de 24 de ani, din Sighetu Marmaţiei. Întrucât nu a păstrat distanţa laterală suficientă, cele două autoturisme au intrat în coliziune. După impact a urmat o adevărată tragedie. 

image

Tânărul care a decedat în urma accidentului de circulaţie. FOTO: Facebook 

„Autoturismul condus de tânărul din Sarasău a pătruns pe sensul opus, a lovit balustrada de protecţie a unui pod, a fost proiectat în poarta de acces a unui imobil, a distrus conducta de gaz şi stâlpul de susţinere a reţelei electrice, după care s-a răsturnat pe plafon. Tânărul de la volan a suferit leziuni incompatibile cu viaţa. Celălalt autoturism a derapat, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un stâlp al reţelei electrice. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş. 

Potrivit primelor date din ancheta demarată de către poliţişti, cei doi tineri implicaţi în accident aveau dreptul de a conduce suspendat.

Prietenii, şocaţi de moartea tânărului

Pe pagina personală de Facebook, prietenii tânărului i-au scris mesaje de condoleanţe acestuia.

„Tot ce sper este să nu fie adevărat!”, a scris Ileana U.

„Dumnezeu să te ierte B.S. Condoleanţe familiei îndurerate”, a mai adăugat Cristian B.

Cum e investigată uciderea pădurarului din Maramureş. Anchetatorii iau în calcul halucinanta pistă a autoîmpuşcării

Contabilul unei primării, trimis în judecată de procurorii DNA. Cum s-a folosit funcţionarul public de banii pentru un proiect nerambursabil

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite