Traficant de droguri prins din greşeală. Poliţiştii au mers să-i înmâneze o citaţie

Traficant de droguri prins din greşeală. Poliţiştii au mers să-i înmâneze o citaţie

Poliţiştii judiciari au descoperit drogurile când au mers să îi înmâneze tânărului o citaţie. FOTO: Arhivă

Un tânăr de 24 de ani din Baia Mare a fost prins cu droguri asupra lui în scara blocului în care locuia. Descoperirea a fost făcută de poliţiştii judiciari care au mers la locuinţa acestuia pentru a-i înmâna o citaţie. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

51,9 grame substanţă care conţine MDMA şi 94 de comprimate cu logo-ul „Mojo  Jojo” care conţin ca substanţă activă 2C-B, este cantitatea de droguri de mare risc care a fost găsită asupra băimăreanului în vârstă de 24 de ani. Imediat ce au făcut descoperirea, poliţiştii judiciari i-au anunţat pe reprezentanţii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Maramureş. La propunerea acestora, magistraţii Tribunalului Maramureş au decis arestarea preventivă a tânărului pentru o perioadă de 30 de zile. 
 
„Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că, în data de 22 martie 2019, lucrătorii de poliţie judiciară care s-au deplasat la locuinţa acestuia în scopul înmânării unei citaţii, l-au surpins pe casa scării deţinând asupra sa o cantitate mare de droguri, respectiv 51,9 grame substanţă care conţine MDMA (drog de mare risc cuprins în Tabelul anexă  nr. I din Legea nr. 143/2000) şi 94 de comprimate cu logo-ul „Mojo  Jojo” care conţin ca substanţă activă 2C-B (drog de mare risc cuprins în Tabelul anexă nr. II din Legea nr. 143/2000)”, se arată într-un comunicat de presă emis de Tribunalul Maramureş. 
 
Tânărul, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionare.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: