Tânăra care a pălmuit o vânzătoare doar fiindcă i-a cerut să poarte mască, găsită de poliţişti. Amenda pe care o va plăti

Tânăra care a pălmuit o vânzătoare doar fiindcă i-a cerut să poarte mască, găsită de poliţişti. Amenda pe care o va plăti

Tânăra a lovit-o pe vânzătoare doar pentru că aceasta i-a cerut să poarte mască. FOTO Captură video

Imaginile în care o clientă plesneşte o vânzătoare, într-un magazin din Baia Mare, doar pentru că i-a cerut să poarte mască, au devenit virale, dar au ajuns şi la poliţişti. Tânăra recalcitrantă a fost identificată de poliţişti şi a avut de dat explicaţii pentru faptul că a intrat fără mască în magazin şi a lovit o femeie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc luni, 20 iulie, într-un magazin alimentar din zona Pieţei Revoluţiei, din municipiul Baia Mare, şi a fost surprins de camerele video ale magazinului. Înarmaţi cu imaginile video, oamenii legii au găsit-o pe tânără şi au amendat-o cu 500 de lei. Femeia a fost norocoasă, fiindcă a fost sancţionată cu cea mai mică sumă prevăzută de lege în cazul celor care nu poartă mască în spaţiile publice şi în cele comerciale. Conform legii, poliţiştii puteau să o amendeze cu sume cuprinse între 500 şi 2.500 de lei.
 
 
„În urma apariţiei în mediul on line a unor imagini video cand o vânzătoare este agresată de către o femeie poliţiştii au identificat agresoarea ca fiind o femeie din Baia Mare. Aceasta a fost sancţionată contravenţional pentru nepurtarea măştii de protecţie în contextul stării de alertă“, au informat reprezentanţii Poliţiei Maramureş. 
 
Incidentul ar putea să aibă însă şi alte urmări. Vânzătoarea este decisă să depună o plângere la Poliţie, caz în care tânăra va fi cercetată pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: