Tânără de 18 ani găsită fără suflare în casă

Tânără de 18 ani găsită fără suflare în
casă

Tânăra a fost găsită fără suflare    Foto: facebook.com/dumitrita

O tânără de 18 ani din satul Lăschia, comuna Copalnic Mănăştur din Maramureş, a fost găsită fără suflare în casă pe 13 ianuarie. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să-i acorde primul ajutor, însă nu au mai putut să facă nimic pentru ea. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Fata locuia singură în Lăschia şi se pare că de curând s-ar fi despărţit de iubitul ei, potrivit vasiledale.ro. La locuinţa ei au sosit imediat medici şi poliţişti criminalişti, care au deschis o anchetă. Ei vor încera să afle care au fost cauzele care au dus la decesul fetei de doar 18 ani. Potrivit aceleiaşi surse, Dumitriţa ar fi fost în depresie din cauza despărţirii de iubitul ei şi în decembrie, înainte de sărbători, ea ar fi încercat să-ş pună capăt zilelor, dar ar fi fost salvat la timp. Localnicii spun că tânăra ar fi luat o supradoză de medicamente.

Poliţia a deschis o anchetă. “O tanără de 19 ani, din Laschia, a fost găsită decedată. Corpul acesteia a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Nu există suspiciuni cu privire la decesul acesteia”, a declarat Florina Meteş, purtător de cuvant al IPJ Maramureş.

Pe pagina de Facebook a tinerei curg mesajele de condoleanţe. „Draga mea, nu-mi vine să cred că nu mai eşti printre noi... ai fost o fată puternică, mereu cu zâmbetul pe buze şi aveam impresia că nimic nu te poate dărâma.. Ai plecat mult prea repede!! mai aveam multe amintiri de făcut... îmi pare nespus de rău şi îmi pun mii de întrebări... de ce ai ales să pleci... îmi vin mii de amintiri şi încerc să mă mint că e doar o glumă şi aştept să mă suni să spui ca eşti bine şi să ne vedem... printre lacrimi îţi scriu ultimul mesaj spunând ultima dată că te iubesc, o să ne lipseşti tuturor!! condoleanţe şi odihnă veşnică înger blând!!!”, a scris Lucica. 

Doamne nu-mi vine să cred. De ce ai făcut asta? De ce ai ales să pleci aşa de tânără? De ce? Draga mea, ai lăsat un gol imens în sufletele noastre... Dumnezeu să te odihnească şi să aibă grijă de tine, suflet blând. Nu te vom uita niciodată draga mea”, a scris Nicoleta.

Mai puteţi citi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: