Sportivii de la Prodance 2000 au început anul cu aur

Sportivii de la Prodance 2000 au început anul cu aur

Dansatorii de la Prodace 2000 au urcat pe podium   Foto: Prodance 2000

Perechile formate din Sebastian Silaghi şi Dalia Bărbos, respectiv Adrian Pop şi Anca Dunca au adus trei medalii de aur şi una de bronz în palmaresul şcolii de dans băimărene, care contabilizează în total peste 720 de podiumuri. Următorul concurs pentru sportivii de performanţă de la Prodance 2000 este Campionatul Naţional pe Secţiuni, programat în perioada 3-5 martie în Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru perechile de performanţă ale Prodance 2000 noul an competiţional a început la Cupa Oradea, concurs naţional derulat sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv (FRDS) şi ajuns la a 11-a ediţie. Peste 120 de perechi au evoluat la această a doua întrecere din agenda FRDS pentru sezonul 2017. Clubul băimărean a fost reprezentat de două perechi, acestea cucerind patru medalii. Sebastian Silaghi şi Dalia Bărbos au confirmat forma bună din anul competiţional precedent, cucerind încă de la prima întrecere din 2017 trei medalii: două de locul 1 (la Clasa D, 12-13 ani, şi la Basic Standard, 12-13 ani) şi una de bronz (la Basic Latino, 12-13 ani). Anul a început perfect şi pentru perechea Adrian Pop & Anca Dunca, care a câştigat locul 1 la Clasa E, 14-15 ani.

Cu aceste prime medalii din 2017, în palmaresul clubului băimărean figurează 726 podiumuri din 1.438 finale în care dansatorii Prodance 2000 au ajuns de-a lungul anilor.

Campionatul Naţional pe Secţiuni, care va avea loc în Sala Polivalentă din Iaşi în perioada 3-5 martie, este următoarea competiţie la care dansatorii de performanţă ai clubului băimărean vor participa.

Cotiso & Dada, seminar incendiar la Prodance 2000

Dacă sezonul competiţional a început cu dreptul pentru Prodance 2000, anul 2017 debutează în forţă şi la capitolul seminarii de pregătire. După workshop-urile de Latino susţinute în luna ianuarie de Noemi şi Istvan Toth (Clubul de Dans Stephany Oradea), respectiv Judit Borzasi (Sonrisa Dance Center Cluj Napoca), începutul lunii martie îi aduce la şcoala de dans băimăreană pe Cotiso (Bogdan) şi Dada (Andrada) de la BAILArte din Cluj Napoca pentru un seminar de salsa, bachata şi kizomba. Cei care doresc să se perfecţioneze în aceste stiluri de dans şi care doresc - în 11 şi 12 martie - să petreacă un weekend fierbinte sunt invitaţi să se înscrie la eveniment.

 

Mai puteţi citi:

Care este secretul lasagnei făcute în casă. Ingredientele care-i dau gustul delicios

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările