S-a sinucis din dragoste. O elevă de 16 ani, găsită spânzurată într-o anexă gospodărească

S-a sinucis din dragoste. O elevă de 16 ani, găsită
spânzurată într-o anexă gospodărească

Fata a ales să se sinucidă

O elevă de 16 ani din Moisei a ales să-şi pună capăt zilelor în urma unei decepţii în dragoste. Tânăra a fos găsită spânzurată chiar de mama ei, într-o anexă gospodărească a locuinţei lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

O elevă la liceul din Vişeu de Sus a fost găsită spânzurată în această dimineaţă, într-o anexă gospodărească a locuinţei lor din Moisei. Cea care a găsit-o a fost chiar mama ei, tatăl fetei fiind plecat la muncă în străinătate. La faţa locului a sosit imediat un echipaj al poliţiei, care a început o anchetă, scrie axanews.ro. “În dimineaţa zilei de 9 martie, poliţiştii secţiei de Poliţie Moisei au fost sesizaţi de o persoană că o minoră de 16 ani a fost găsită decedată. Cadavrul a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus în vederea efectuării necropsiei. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Tania Şobraneţ, purtător de cuvânt al IPJ Maramureş.

Uciderea din culpă este infracţiunea pentru care se fac cerceări de fiecare dată când se constată că o persoană a decedat, indiferent de împrejurări. În urma necropsiei se va stabili dacă a fost suicid sau nu, deşi toate indiciile duc în această direcţie. 


 

 

Mai puteţi citi:

Cinci milioane de lei pentru Spitalul Judeţean şi cel de Boli Infecţioase din Baia Mare

citeste totul despre: