Reţetă uşor de preparat, în doar zece minute: Supă de castravete cu struguri verzi
0Uşor de realizat, supa de castravete şi struguri verzi se prepară în 10 minute. Cei cărora le place supa cremă, cu siguranţă şi acest preparat va fi pe placul lor.
Ingrendiente:
200 ml ulei de măsline
2 linguri oţet de vin
450 g struguri verzi fără seminţe
2 castraveţi mari tăiaţi cubuleţe
sare
1 căţel de usutroi
80g migdale crude
1 baghetă pâine alba
200 ml apă
ceapă verde.
Mod de preparare:
Rupeţi pâinea în bucăţi mari, puneţi-le într-un bol şi acoperiţi-le cu apă. Lăsaţi-le timp de 3 minute, până când pâinea se înmoaie. Amestecaţi migdalele, usturoiul şi sarea şi tocaţi-le mărunt, fără să le transformaţi într-o pastă. Adăugaţi peste ele şi pâinea înmuiată, stoarsă bine de apă. Amestecaţi de câteva ori până când se încorporează cu migdalele. Adăugaţi castravetele şi mixaţi până când acesta se mărunţeşte. Apoi, puneţi strugurii şi mixaţi până când se transformă într-un piure uşor lichid. Adăugaţi uleiul de măsline şi oţetul.
Transferaţi supa într-un recipient cu capac şi adăugaţi apa. Amestecaţi totul până se omogenizează, adăugaţi sare şi piper dacă mai este nevoie.
Înainte de a o servi, puneţi supa la frigider timp de o oră, iar pentru ornat folosiţi ceapa verde tocata mărunt.
Citeşte şi
Destinaţii de vacanţă toamna. Unde poţi să te relaxezi în această perioadă a anului