VIDEO Război Cherecheş- Guvern Ponta pe bazele sportive: "L-am susţinut degeaba în 16 noiembrie pe Victor Ponta"

Chereches, in razboi cu Guvernul Ponta

Primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheş a făcut astăzi, 21 ianuarie o serie de declaraţii legate de refuzul Ministerului Tineretului şi Sportului de a preda municipalităţii toate bazele sportive.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cherecheş a recunoscut că a ales să îl susţină pe Victor Ponta la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie a anului trecut, alegeri pierdute de către Victor Ponta în faţa lui Klaus Iohannis, în speranţa că aşa va obţine bazele sportive. 

Ori, cum acest lucru nu s-a întâmplat încă, Cherecheş a declarat că "l-am susţinut degeaba pe Victor Ponta în 16 noiembrie şi parteneriatul meu cu cei care au un cuvânt de spus în această problemă s-a încheiat de astăzi", a declarat primarul de Baia Mare. 

De altfel conducerea Primăriei Baia Mare se chinuie de ceva vreme să pună mâna pe aceste baze sportive, însă totul a fost fără rezultat. Asta deşi ministrul Gabriela Szabo a fost la Baia Mare şi a promis că va ajuta municipalitatea să obţină aceste baze sportive, pentru a se putea investi în ele. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările