PSD Maramureş vrea un congres al partidului cât de repede. Ponta şi Dragnea, susţinuţi până-n pânzele albe

PSD Maramureş vrea un congres al partidului cât de repede. Ponta şi Dragnea, susţinuţi până-n pânzele albe

Gabriel Zetea

Conducerea PSD Maramureş nu are nimic împotriva faptului că congresul PSD ar putea avea loc în luna decembrie a acestui an, mai devreme decât era anunţat. Gabriel Zetea, preşedintele PSD Maramureş, a declarat că organizaţia pe care o conduce îl susţine în continuare pe Victor Ponta la şefia partidului.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Susţin un asemenea demers de a muta congresul PSD mai repede şi e foarte important să ne întâlnim săptămâna aceasta în cadrul Congresului Executiv. Propunerea lui Dragnea mi se pare una bună, e nevoie de măsuri luate repede, nu anul viitor. Ca să arătăm că am învăţat ceva din ce s-a întâmplat la alegerile prezidenţiale. Fie reconfirmarea în funcţie a liderilor PSD, fie un congres de dezbatere, să se discute pe temele majore care trebuie propuse pentruz public. Nu mputem aştepta luna martie sau aprilie 2015, că deja e prea târziu. PSD are nevoie, astăzi, de unitate“, a spus Zetea. 
 
„Am speranţa că împreună putem să reinventăm PSD. Vreau să reconfirm, în numele PSD Maramureş, sprijinul necondiţionat pentru Victor Ponta şi Liviu Dragnea. Orice atac din interiorul PSD, la adresa celor doi preşedinţi, este neavenit şi periculos. Liviu Dragnea a muncit enorm în această perioadă, atât pe plan administrativ, cât şi politic, lucru extrem de apreciat de pesediştii maramureşeni. De aceea, îi avertizez pe cei care încearcă să pornească un război intern, că se vor lovi de zidul ridicat de PSD Maramureş în jurul lui Victor Ponta şi Liviu Dragnea", a declarat Zetea.  
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările