Programări greşite, la Permise şi Paşapoarte Maramureş. Ce posibilităţi au cei care trebuie să se prezinte la ghişeu în 28 aprilie

Programări greşite, la Permise şi Paşapoarte Maramureş. Ce posibilităţi au cei care trebuie să se prezinte la ghişeu în 28 aprilie

Programărle s-au făcut greşit pe siteul Prefecturii

Defecţiunile sistemului informatic de programare online găzduit pe pagina web www.prefecturamaramures.ro au contribuit la înregistrarea eronată  a datei de 28 mai a.c., şi a permis cetăţenilor să se programeze la serviciile publice comunitare. Cei care s-au programt pentru această dată pot beneficia de serviciile solicitate în 5 mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cetăţenii care şi-au făcut programare online la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Maramureş, respectiv Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Maramureş, în a doua zi de Rusalii, se pot prezenta în data de 5 mai a.c., la ghişeele de la sediul din municipiul Baia Mare.  Angajaţii celor două servicii publice comunitare vor avea program de lucru cu publicul, obişnuit unei zile lucrătoare.Cele două servicii publice comunitare deţin datele persoanelor programate electronic pentru examinarea teoretică, preschimbarea permisului de conducere şi înmatricularea/radierea vehiculelor, respectiv pentru preluarea cererilor în vederea eliberării documentului de călătorie (paşaport temporar, respectiv paşaport simplu electronic). „Ne cerem scuze pentru deficienţele apărute la sistemul informatic de programare online, dar şi pentru neplăcerile şi disconfortul involuntar creat cetăţenilor care s-au programat la cele două servicii publice comunitare”, arată reprezentanţi Prefecturii Maramureş.

 

Mai puteţi citi:

Medicul care a lăsat Franţa pentru a profesa într-o comună din România. „Am vrut doar să fac medicină la mine-n ţară“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările