Profesoară de 25 de ani, moartă din cauza COVID-19. „Era tânără şi sănătoasă. Un suflet mare s-a ridicat la cer“

Profesoară de 25 de ani, moartă din cauza COVID-19. „Era tânără şi sănătoasă. Un suflet mare s-a ridicat la cer“

Timea era căsătorită şi nu avea copii. FOTO: Actual MM

Daraban Timea Enikö (25 de ani), profesoară de Biologie la trei şcoli din judeţul Maramureş, a murit din cauza COVID-19. Cunoştinţele sale sunt şocate de moartea tinerei, deoarece, potrivit surselor medicale, ea nu avea niciun fel de comorbidităţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cazul este cu atât mai şocant cu cât, potrivit surselor medicale, tânăra nu prezenta comorbidităţi şi nici nu făcea parte din categoria persoanelor supraponderale. Era o tânără ca multe altele, sănătoasă, şi totuşi acest virus a răpus-o”, relatează ActualMM.ro.
Daraban Timea Enikö era profesoară de Biologie la secţia maghiară şi preda la trei şcoli diferite din judeţul Maramureş, în localităţile Seini, Coltău şi Arduzel. Tânăra era căsătorită şi nu avea copii.
 

Zeci de maramureşeni au donat plasmă pentru Timea 

Zilele trecute, zeci de maramureşeni care s-au vindecat de acest virus au donat sânge pentru ca tinerei băimărence să i se poată administra tratamentul cu plasmă, singurul care ar fi avut şanse să o salveze, relatează sursa citată. Din nefericire, Timea a pierdut lupta cu viaţa în 24 august, în jurul orei 11.30.
 

Cunoştinţele, şocate de moartea neaşteptată

Rudele şi cunoştinţele sunt şocate de moartea tinerei, mai ales având în vedere că o ştiau sănătoasă. 
„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer”, au scris pe Facebook colegii ei de la Liceul Tehnologic Agricol “Alexiu Berinde” din Seini. 
 
Citeşte şi
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările