Prinşi la volan, fără permis

Prinşi la
volan, fără permis

Conducăorii auto fără peris au dosare penale   Foto: Adevărul

Trei persoane au fost identificate în trafic, la volan, fără să deţină permis de conducere. Toate cele trei persoane au acum dosare penale.

În cadrul acţiunilor desfăşurate ieri, pe drumurile publice din judeţ, au fost depistate trei persoane care conduceau autovehicule, chiar dacă nu deţin permise de conducere.

Un băimărean în vârstă de 50 de ani a fost depistat în jurul orei 07.00, în timp ce conducea pe D.J. 182B, între Satu Nou de Jos şi Baia Mare.

Poliţiştii din Seini au depistat aseară, după ora 23.00, pe strada Horea din oraş, un bărbat de 44 de ani care conducea un autoturism fără a avea acest drept.

De asemenea, un tânăr de 24 de ani, domiciliat în comuna Mireşu Mare, care a condus un autoturism dinspre Satulung spre Şomcuta Mare, fără a deţine permis de conducere, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar. În urma impactului ambele vehicule au fost proiectate în şanţul de pe partea dreaptă. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită. 

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să fie propuse măsuri legale.

Potrivit legii, conducerea fără permis constituie infracţiune şi se poate pedepsi cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Poliţiştii maramureşeni vor organiza şi în acest week-end acţiuni pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane care pun în pericol siguranţa participanţilor la traficul rutier.

 
 
Mai puteţi citi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: