Primele măsuri în cazul poliţistului local filmat în timp ce dormea în autospeciala de serviciu

Primele măsuri în cazul poliţistului local filmat în timp ce dormea în autospeciala de serviciu

Poliţistul a fost filmat de către un localnic. FOTO: Captură Video

Poliţistul local care a fost filmat în timp ce dormea la volanul maşinii de serviciu a fost suspendat din funcţie. Mai mult, cazul va fi cercetat de către Comisia de disciplină a Primăriei Baia Sprie.

Poliţistul local a fost surprins ieri, 19 septembrie, în timp ce dormea la volanul autospecialei pe care a lăsat-o pe marginea drumului judeţean care face legătura între oraşele Baia Sprie şi Cavnic, într-o curbă deosebit de periculoasă. Imaginile au fost filmate de către un localnic din Baia Sprie şi postate mai apoi pe Facebook, însoţite fiind de mesajul „Aşteptând pensia”. 

Imediat după incident, şeful Poliţiei Locale a Oraşului Baia Sprie nu a avut nicio reacţie, însă astăzi, 20 septembrie, reprezentanţii Primăriei au venit cu clarificări.
 
Poliţistul local a fost suspendat din funcţie
 
Poliţistul local care a fost filmat dormind la volanul autospecialei va fi cercetat de către Comisia de disciplină din cadrul Primăriei Baia Sprie.Mai mult, primarul anunţă reorganizarea Poliţiei Locale.
 
„Atitudiunea angajatului nu ne reprezintă şi de aceea s-a decis suspendarea lui din funcţie şi s-a sesizat Comisia de disciplină din cadrul Primăriei Baia Sprie pentru a cerceta situaţia. De asemenea, s-a solicitat Comisiei de disciplină un raport în urma investigaţiei, iar în baza recomandărilor din raport se va lua o decizie în legătură cu acest caz. În următoarea şedinţă de Consiliu Local voi prezenta un proiect de restructurare şi reorganizare a Poliţiei Locale, astfel încât acest serviciu să funcţioneze cât mai bine în slujba cetăţenilor. Avem datoria de a administra oraşul în beneficiul locuitorilor şi sper că toţi consilierii locali vor susţine acest proiect”, a declarat Alin Bîrda, primarul oraşului Baia Sprie.
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: