Primele informaţii despre starea fetiţei de 7 ani împuşcată în picior. În maşină se mai aflau încă doi minori

Primele informaţii despre starea fetiţei de 7 ani împuşcată în picior. În maşină se mai aflau încă doi minori

FOTO: vasiledale.ro

Fetiţa de 7 ani, rănită la picior după ce un şofer, presupus contrabandist, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, a fost transportată la spital, unde i-a fost extras glonţul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fetiţei i-a fost extras glonţul din picior; acesta nu i-a atins osul.

Fetiţa a fost transportată la spital însoţită de mama sa.

„Fetiţa este stabilă. Este vorba despre o plagă prin împuşcare la laba piciorului drept. Nu are alte probleme. I s-a aplicat tratamentul pentru prevenirea infecţiei”, a spus Alexandru Ilieş, directorul medical al Ambulanţei Maramureş, potrivit Digi 24.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Poienile de Sub Munte, judeţul Maramureş, o zonă cunoscută ca poartă de intrare pentru ţigările netimbrate. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş, în timpul unei acţiuni de combatere a infracţiunilor rutiere şi a contrabandei, poliţiştii încercau să oprească, joi seară, o maşină care a fost radiată din circulaţie şi avea număr fals de înmatriculare.

 Şoferul autoturismului urmărit îi avea pe bancheta din spate pe cei trei nepoţi minori, două fetiţe şi un băiat, cu vârste cuprinse între 5 şi 16 ani.

”În autoturism de aflau şoferul şi trei pasageri, un băiat de 16 ani şi două fete de cinci, respectiv şapte ani. Băiatul de 16 ani e prieten cu şoferul şi este unchiul celor două fete”, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

Poliţiştii maramureşeni l-au prins, joi, pe bărbatul care circula cu un autoturism radiat şi cu numere false de înmatriculare, după o urmărire în care aceştia au tras mai multe focuri de armă. 

În autoturismul cu geamuri fumurii se aflau ţigări de contrabandă, potrivit Digi 24.

Încercând să fugă, bărbatul a abandonat maşina în care se aflau cei trei copii lângă o casă a unor cunoştinţe. Acesta a fost însă prins la scurtă vreme, într-o livadă.
 
Fetiţa a primit îngrijiri pe loc din partea poliţiştilor, care au solicitat o ambulanţă, ulterior fetiţa fiind transportată la spital.
   
În prezent, cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: