Primarul din Baia Mare şi-a declarat public susţinerea pentru PSD la alegerile europarlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Cherecheş alături de membrii PSD la conferinţa de presă. FOTO: Arhivă personală
Cătălin Cherecheş alături de membrii PSD la conferinţa de presă. FOTO: Arhivă personală

Coaliţia pentru Baia Mare, alianţă politică înfiinţată în anul 2016 de către Cătălin Cherecheş, şi edilul băimărean susţin lista Partidului Social Democrat la alegerile europarlamentare. Anunţul a fost făcut miercuri, 22 mai, în cadrul unei conferinţe de presă comune la care au participat atât social-democraţii cât şi cei din Coaliţia pentru Baia Mare.

În anul 2016, imediat după alegerile locale, Coaliţia pentru Baia Mare a semnat un parteneriat de colaborare cu Partidul Social Democrat Maramureş. Astăzi, acesta a fost reconfirmat, inclusiv cu susţinerea primarului Cătălin Cherecheş pentru alegerile europarlamentare. 

„Am o orientare şi o aplecare spre zona socială, dar într-un echilibru cu tot ceea ce înseamnă dezvoltare economică şi susţinerea celor care într-un fel impulsionează dezvoltarea economică. Nu vă ascund faptul că, strict din perspectivă sufletească şi sentimentală, mă simt exact la fel de gazdă aici (n.r. sediul PSD Maramureş) ca şi domnul Zetea (n.r. preşedintele PSD Maramureş). Avem rezultate şi proiecte importante pe care le-am realizat împreună (...)  Dacă ai un parteneriat la nivel administrativ cu nişte oameni, dacă ai o prietenie la nivel personal cu aceeaşi oameni, la un moment dat trebuie să fii alături de ei şi în momentele în care, din perspectivă politică au nevoie de sprijinul tău”, a spus Cătălin Cherecheş.

Gabriel Zetea, preşedintele PSD Maramureş a arătat că îşi doreşte ca băimărenii care l-au votat pe Cătălin Cherecheş în 2016, să voteze duminică lista PSD la alegerile europarlamentare.

„Este vorba despre un parteneriat politic între PSD şi Coaliţia pentru Baia Mare care să fie întrepătruns de susţinerea reciprocă pentru proiectele de dezvoltare ale judeţului Maramureş şi ale municipiului Baia Mare. Deja domnul primar a spus că are o anumită simpatie şi îşi doreşte susţinerea listei PSD pentru alegerile europarlamentare. M-aş bucura ca acest sprijin al unei persoane care este aleasă de către 70% dintre băimărenii care au participat la vot în 2016 să se regăsească şi în votul pe care băimărenii îl vor da la alegerile de duminică (n.r. 26 mai). Este foarte important pentru noi să arătăm în continuare că judeţul Maramureş îi susţine pe cei care au acordat judeţului Maramureş sprijin financiar consistent”, a spus Gabriel Zetea, preşedinte PSD Maramureş.

În 8 mai îl susţinea pe Rareş Bogdan, candidatul PNL la alegerile europarlamentare

Prezent în data de 8 mai la mitingul organizat de PNL la Baia Mare, Cătălin Cherecheş era convins că Rareş Bogdan va fi singurul europarlamentar reprezentativ pentru România. Ba mai mult, i-a numit pe cei care se află astăzi la Guvernare „lipsiţi de capacitate şi de performanţă”.

„Am venit cu foarte mult drag pentru un prieten foarte drag, pentru Rareş Bogdan. Cred că acest partid (n.r. PNL) în Maramureş a făcut performanţă administrativă, politică şi electorală de-a lungul timpului. Sunteţi oameni care aţi construit, oameni care aţi demonstrat şi v-aţi dedicat familiilor dumneavoastră şi comunităţii. Şi cred că acest lucru trebuie să îl faceţi mai departe pentru că aveţi o obligaţie faţă de cei din jurul nostru. Nu putem să fim egoişti şi să nu ne uităm la nevoile din jurul nostru, să constatăm lipsa de capacitate şi de performanţă a unora care întâmplător guvernează, conduc într-un mod, nu întotdeauna fericit, pentru români. Şansa pe care PNL o are, odată cu aceste alegeri se numeşte Rareş Bogdan pentru că este un om care adună în el foarte multe dintre lucrurile pozitive pe care le aveţi fiecare dintre dumneavoastră. Este un om dintre oameni şi care vorbeşte pentru români. Sunt convins că va fi cel mai reprezentativ europarlamentar al României”, a spus Cătălin Cherecheş în 8 mai.

Citeşte şi

Un primar îi cere lui Ponta să se întoarcă în PSD. „Oameni care militează în zona societăţii civile se vor regăsi şi în zona PSD. Aici mă refer la Tudor Chirilă“

Un bărbat a murit în apele învolburate ale râului Iza. Încerca să-şi spele căruţa, însă a fost luat de puhoaie

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite