Prima reacţie a PSD după înfrângerea catastrofală la europarlamentare în fief social-democrat: „PSD nu a ştiut să răspundă valului de ură“

Prima reacţie a PSD după înfrângerea catastrofală la europarlamentare în fief social-democrat: „PSD nu a ştiut să răspundă valului de ură“

PSD alături de edilul băimărean la susţinerea protocolului de colaborare. FOTO: Arhivă

PSD Maramureş a pierdut alegerile europarlamentare atât în judeţ, cât şi în cel mai important municipiu, Baia Mare. Chiar dacă cu patru zile înainte de alegeri a făcut un parteneriat cu edilul băimărean, Cătălin Cherecheş, social-democraţii au înregistrat un scor negativ istoric: locul trei atât la nivelul judeţul Maramureş, cât şi în municipiul Baia Mare.


În cursul nopţii de 26 spre 27 mai, când deja se cunoşteau rezultalele parţiale, preşedintele PSD Maramureş şi vicepreşedinte la nivel naţional, Gabriel Zetea, era conştient de înfrângerea usturătoare pe care a înregistrat-o formaţiunea politică din care face parte. La cald, a făcut şi primele declaraţii politice.
 
„PSD nu a ştiut să răspundă valului de ură creat împotriva sa în toată această perioadă. Nu este un lucru care s-a întâmplat în ultimele luni, porneşte din februarie 2017 de la ordonanţa 13 încoace, acest val a tot crescut, iar măsurile pe care le-a luat PSD nu au fost de natura de a opri acest val, ba din contră, cred că am hrănit inclusiv noi, prin atitudinea pe care am avut-o de-a lungul timpului, l-am crescut noi, am ajutat şi noi la creşterea acestui val”, a declarat Gabriel Zetea pentru ştiripesurse.ro.
 
Gabriel Zetea a fost de-a lungul timpul unui dintre principalii susţinători ai lui Liviu Dragnea. În judeţul Maramureş, potrivit rezultatelor parţiale, PSD a ocupat locul trei atât la nivelul judeţului, cu 20,94%, cât şi la nivelul municipiului Baia Mare, cu 14,9%.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: