Poliţista Laura Augustin, campioană mondială la „World Police & Fire Games“

Poliţista Laura Augustin, campioană mondială la „World Police & Fire Games“

Laura Augustin pe podium. FOTO: Facebook/ Laura Augustin

O poliţistă din judeţul Maramureş a reuşit o performanţă deosebită. Laura Augustin a obţinut aurul la Campionatul Mondial „World Police & Fire Games” din Chengdu, China.

În vârstă de 23 de ani, Laura Augustin este angajată la Poliţia din Ulmeni. Totodată, ea este legitimată din anul 2006 la CSM Baia Mare, la secţia Judo. Sportul i-a adus tinerei poliţişte o mulţime din medalii, în ultime luni aceasta reuşind să obţină bronz la Campionatul Naţional de seniori de la Iaşi, aur la Campionatul Naţional de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne şi bronz la Campionatul Naţional de luptă la sol. 
 
„Sunt extrem de fericită pentru această medalie de aur. Nu cred că puteam să reprezint mai bine Maramureşul şi România. Este o performanţă deosebită în carierea mea. Nu a fost uşor, însă ştiu că, datorită acestei medalii, Maramureşul şi România, totodată, sunt la înălţime în acest gen de competiţii”, a declarat Laura Augustin. 
 
Citeşte şi
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările