Poliţist de frontieră, rănit accidental cu arma din dotare

Poliţist de frontieră,
rănit accidental cu arma din dotare

Poliţistuld e frontieră s-a rănit accidental    FOTO: Adevărul

Un poliţist de frontieră s-a rănit accidental cu arma din dotare, în timp ce urmărea un grup de traficanţi de ţigări. Bărbatul a alunecat, iar arma s-a descărcat accidental. El a fost transportat la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc azi, 8 iunie, când o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul sectorului P.F. Sighetu Marmaţiei a observat trei persoane care transportau de la frontiera de stat către interior colete voluminoase. Ei i-au somat pe cei trei să se oprească, dar bărbaţii au fugit în direcţii diferite. Cei doi poliţişti de frontieră au pornit în urmărirea lor şi au tras trei focuri de avertisment în plan vertical. Pe timpul urmăririi,  din cauza terenului accidentat, un poliţist de frontieră a alunecat,  iar arma din dotare s-a descărcat accidental, acesta fiind rănit uşor la picior.

”Imediat a fost solicitat, prin numărul de urgenţă 112, un echipaj medical, poliţistul de frontieră fiind transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei pentru acordarea de îngrijiri medicale, în momentul de faţă fiind în afara oricărui pericol”, a preciat Radu Lungu, purtătorul de cuvânt al ITPFSighetu Marmaţiei.

De asemenea, la fata locului s-a deplasat o echipă operativă care a descoperit şase colete cu ţigări care urmează a fi transportate la sediul sectorului în vederea inventarierii

În continuare se fac cercetări pentru identificarea persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

 
Mai puteţi citi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările