O femeie şi-a găsit omorât fiul pe care nu reuşea să-l contacteze de câteva zile. Alături de bărbat, a fost descoperită moartă şi femeia cu care se mutase recent

O femeie şi-a găsit omorât fiul pe care nu reuşea să-l contacteze de câteva zile. Alături de bărbat, a fost descoperită moartă şi femeia cu care se mutase recent

Poliţia investighează crimele de la Baia Mare FOTO: Arhivă

Un bărbat şi o femeie au fost descoperiţi morţi în dimineaţa zilei de luni, 4 martie, într-un apartament situat în cartierul Gării din Baia Mare. Cadavrele prezentau multiple urme de înjunghieri. Este al doilea caz înregistrat cu suspiciunea de crimă într-o singură zi în reşedinţa de judeţ a Maramureşului.

Poliţia din Baia Mare anchetează un caz de omor dublu raportat de o femeie în dimineaţa zilei de luni, 4 martie. Un bărbat şi o femeie au fost găsiţi morţi, cu multiple leziuni provocate de un cuţit, într-un apartament închiriat din zona Gării. Poliţia a fost alertată de mama bărbatului, care a mers să vadă ce se întâmplă cu fiul ei, după mai multe zile în care nu l-a putut contacta telefonic. 
 
Potrivit vasiledale.ro, bărbatul ar fi căzut recent în patima alcoolului, fapt care l-a dus într-un anturaj dubios. Femeia găsită moartă se mutase împreună cu bărbatul în urmă cu câteva zile. Vecinii spun că respectivul apartament devenise loc de întâlnire între cei doi şi persoane fără adăpost din oraş.
 
Vecinii mai spun că au auzit ţipete puternice în urmă cu câteva zile, dar că au decis să nu alerteze poliţia fiindcă se făcuse linişte după puţin timp. 
 
„Am fost sesizaţi în cursul acestei dimineţi că în cartierul Gării din Baia Mare au fost găsite decedate două persoane, o femeie şi un bărbat, care prezentau multiple plăgi înjunghiate. Persoanele se aflau în incinta apartamentului închiriat de către bărbat. Decesul a survenit însă în urmă cu aproximativ o zi sau două, acest lucru urmând a se stabili cu exactitate în urma efectuării raportului medico-legist”, a declarat Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct delegat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, . 
 
Potrivit anchetatorilor, cele două victime au aproximativ 40 de ani. Poliţiştii n-au precizat dacă au un cerc de suspecţi în acest caz.
 
Tot în cursul zilei de luni, 4 martie, poliţiştii din Baia Mare au fost alertaţi şi în privinţa unei crime petrecute în zona centrală a oraşului, acolo unde un conflict conjugal a degenerat iar un bărbat a murit lovit violent de soţia sa. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: