Meteorologii anunţă vreme rece astăzi în Maramureş

Meteorologii anunţă vreme rece astăzi în Maramureş

Vremea se va răci accentuat în Maramureş FOTO: Adevărul

Vremea s-a încălzit faţă de intervalul precedent. Cerul a fost mai mult noros. Pe arii extinse au căzut ploi şi cu caracter de aversă. Cantitatea maximă de apă rezultată în urma precipitaţiilor a fost de 16.0 l/mp, în Baia Mare.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Debitele şi nivelurile cursurilor de apă au fost în creştere. A fost depăşită cota de atenţie pe râurile Firiza şi Lăpus, la staţia hidrometrică Lăpuşel. Nu au fost înregistrate probleme deosebite pe cursurile de apă. Exploatarea lucrării hidrotehnice Strâmtori-Firiza se realizează în condiţii de siguranţă. Coeficientul de umplere al lacului de acumulare este de 89%. La Cavnic stratul de zăpadă măsoară 1 centimetru.   
 
Meteorologii anunţă că astăzi vremea se va raci accentuat. Cerul va fi temporar noros, ziua, variabil noaptea. Pe arii restranse va ploua slab, iar în zona montană inaltă vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 9 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 şi 2 grade Celsius. Izolat se va semnala ceaţă. Vor fi condiţii meteorologice favorabile pentru formarea de brumă.
 
citeste totul despre: