Marea grijă a artistei Anamaria Pop: „Promite-mi că o să ai grijă de Denisuc şi de Alex ca şi cum ar fi copiii tăi, dacă mi se întâmplă mie ceva!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cumnata cântăreţei de muzică populară Anamaria Pop a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj care suprinde discuţiile pe care le avea des cu artista. Larisa Maria Costin a arătat că Anamaria o ruga de fiecare dată să aibă grijă de cei doi fii ai ei, în cazul în care i se va întâmpla ceva cu ea. Artista Anamaria Pop a decedat într-un grav accident de circulaţie produs duminică, 18 august, în localitatea Cicârlău.

„Promite-mi că o să ai grijă de Denisuc şi de Alex ca şi cum ai grijă de ai tăi, dacă mi se întâmplă mie ceva, că numai pe voi vă am! Pe tine şi pe Flaviu (n.r. fratele artistei)! Jură!” Acestea sunt cuvintele pe care artista Anamaria Pop le-a adresat cumnatei sale de fiecare dată când avea câte o cădere. 

Chiar dacă oboseala îşi punea amprenta pe destinul ei, mergând des să cânte la nunţi pentru a le asigura un viitor celor doi copii pe care îi avea, Anamaria Pop găsea în momentele ei de cădere sprijin în familiei ei, pe care o ruga de fiecare dată să aibă grijă de copiii ei în cazul în care se întâmplă ceva cu ea. 

„Ieşeai pe stradă cu zâmbetul pe buze, dar cu lacrimi în suflet”

În postarea sa de pe Facebook, cumnata artistei povesteşte că Anamaria Pop era de multe ori cu zâmbetul pe buze doar pentru a fi puternică pentru copiii ei, dar în realitatea sufletul ei era răvăşit de pierderea soţului ei. 

„Eu îţi promiteam de musai, dar îţi spuneam: Ce poate sa ţi se întâmple ţie aşa tânără şi faină? Şi iată că s-a întâmplat. După 8 ani de văduvie, timp în care de mii de ori ieşeai pe stradă cu zâmbetul pe buze dar cu lacrimi în suflet, timp în care tu păreai puternică, vitează, doar pentru liniştea copiilor tăi. Te-ai dus la prea iubitul tău soţ, dar noi am rămas cu inimile sfărâmate, dar cu promisiunea că, copiii tăi nu o sa ducă niciodată lipsă de nimic. S-a dus la Dumnezeu o parte din noi!”, a scris Larisa Maria Costin.

Anamaria Pop a decedat într-un accident de circulaţie produs duminică, 18 august, în localitatea Cicârlău. Nu se ştie din ce motive, maşina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă, s-a izbit violent de un copac după care a fost proiectată într-un şanţ de pe marginea drumului. Artista se afla în maşină cu un tânăr violonist de 15 ani şi mergeau împreună la un recital în Ţara Oaşului. Cântăreaţa de muzică populară va fi înmormântată miercuri, 21 august, în localitatea natală Cetăţele. 

Citeşte şi

Cântăreaţa de muzică populară Anamaria Pop a murit într-un grav accident de circulaţie. Artista abia împlinise 36 de ani

Fiul cântăreţei Anamaria Pop, mesaj sfâşietor în memoria mamei lui: „Regret enorm că nu ţi-am spus zilnic că te iubesc!“

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite