Maramureşenii nu scot bani cu cardul de sănătate. Bătăi de cap în spitale şi la medicii de familie

Maramureşenii nu scot bani cu cardul de sănătate. Bătăi de cap în spitale şi la medicii de familie

Maramureşenii nu se înghesuie să scoată bani cu cardul de sănătate. Preşedintele-director al Casei de Asigurări de Sănătate Maramureş, Viorel Deghid a declarat că până la această oră nu au fost raportate astfel de incidente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Viorel Deghid a remarcat faptul că la nivel de judeţ Maramureş cardul de sănătate nu crează probleme mari, dar, ca orice început, este mai greu. 

 
"Vreau să vă spun că la nivel de judeţ Maramureş nu a fost raportate cazuri de maramureşeni care să fi folosit cardul de sănătate la bancomat. Nu avem bănci care să fi reclamat aşa ceva. La noi lucrurile merg bine. Totuşi să nu uităm că vorbim de o schimbare a unei proceduri de lucru. Unii nu au fost de cinci ani la medicul de familie, dar vin să li se activeze cardul că aşa au auzit ei", a declarat Viorel Deghid. 
 
La Spitalul din Borşa lucrurile merg mai greu, dar timpii de aşteptare pentru pacienţi nu sunt foarte mari. Vorbim despre o medie de 10 minute, potrivit declaraţiilor făcute de către managerul Ana Pop. 
 
"La noi merge un pic mai greu, mai ales dimineaţa, iar după amiaza e mai bine. Cred că din cauză că sunt foarte mulţi cei care utilizează sistemul dimineaţa. La Spitalul de Recuperare Borşa am achiziţionat 25 de cititoare de carduri şi lucrurile încep să decurgă normal", a subliniat Ana Pop. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: