Maramureş are cel mai tânăr preşedinte de Consiliu Judeţean: pe liberalul Ionel Bogdan, în vârstă de 33 ani

Maramureş are cel mai tânăr preşedinte de Consiliu Judeţean: pe liberalul Ionel Bogdan, în vârstă de 33 ani

Şefia Consiliului Judeţean Maramureş a fost câştigată de candidatul PNL, Ionel Bogdan. Acesta l-a învins la voturi pe principalul contracandidat, Gabriel Zetea, care a condus timp de patru ani judeţul Maramureş.

Ionel Bogdan a fost cel mai tânăr candidat la şefia CJ Maramureş. Este membru PNL de 11 ani, iar în 2017 a fost desemnat preşedinte al Organizaţiei Judeţene PNL Maramureş. În prezent ocupă şi funcţia de secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului. 
 
”Rezultatul pe care îl înregistrez astăzi la nivelul judeţului Maramureş şi pe care PNL îl înregistrează astăzi este rezultatul maramureşenilor. Este victoria tuturor maramureşenilor care au crezut într-un plan pentru judeţul Maramureş, care au crezut în planul lui Bogdan şi care au crezut că putem produce o schimbare aici, în judeţul Maramureş. 
 
Victoria pe care PNL o înregistrează astăzi în judeţul Maramureş este o victorie importantă la nivel naţional şi aici în judeţul Maramureş, deorece noi, în această formulă a echipei PNL în care am fost aleşi în 2017 ne-am atins toate obiectivele pe care ni le-am propus: am câştigat europarlamentarele, am câştigat alegerile prezidenţiale detaşat, am câştigat alegerile locale împotriva tuturor alianţelor şi împotriva tuturor, pentru că trebuie să fim cinstiţi şi corecţi, am fost singuri împotriva tuturor!”, a declarat Ionel Bogdan după aflarea rezultatelor oficiale. 
 
Vă recomandăm să mai citiţi şi: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările