Grav accident de circulaţie la Sighetu Marmaţiei. Un biciclist şi-a pierdut viaţa

Grav accident de circulaţie la Sighetu Marmaţiei. Un biciclist şi-a pierdut viaţa

Bicilistul a fost lovit mortal de şoferul unui tir. FOTO: Attila Mezei

Un grav accident de circulaţie a avut loc miercuri, 13 martie, dimineaţa la Sighetu Marmaţiei. Un biciclist în vârstă de 21 de ani a decedat, după ce a fost lovit de către şoferul unui TIR.

Accidentul de circulaţie a avut loc în centrul municipiului Sighetu Marmaţiei, într-un sens giratoriu. Potrivit martorilor, la ieşirea din sens, tânărul s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă. Un şofer de TIR nu a mai putut evita coliziunea cu acesta şi l-a accidentat. Medicii veniţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru victimă. 
 
„Poliţiştii rutieri din Sighetu Marmaţiei desfăşoară cercetări cu privire la un accident de circulaţie produs pe raza municipiului. Primele verificări au relevat că un tânăr de 21 de ani, care mergea pe o bicicletă, s-a dezechilibrat, a căzut pe partea carosabilă şi nu a mai putut fi evitat de şoferul unui tir. Din cauza leziunilor suferite, tânărul a decedat. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa alcoolului”, a declarant Florina Meteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş.
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: