Gest incredibil făcut de un şofer de autobuz din Baia Mare. Pentru fapta sa şefii i-au dat bani în plus la salariu

Gest incredibil făcut de un şofer de autobuz din Baia Mare. Pentru fapta sa şefii i-au dat bani în plus la salariu

Sofer de autobuz recompensat de sefii sai pentru un gest incredibil

Un şofer de autobuz a fost recompensat de şefii săi acum, în pregul Crăciunului, pentru că a dat dovadă de mult bun simţ şi a făcut un gest pe care unii cu siguranţă că nu l-ar fi făcut.

Ştiri pe aceeaşi temă

La sediul societăţii S.C. URBIS S.A. Baia Mare s-a primit o scrisoare de mulţumire din partea unui băimărean, care şi-a pierdut portofelul cu actele într-un mijloc de transport în comun. Acesta şi-a recuperat portofelul de la conducătorul auto Marc Marcel.

”Subsemnatul Oniga Marcel, domiciliat în Baia Mare, str. Progresului, nr. 50, ap. 2, judeţul Maramureş, posesor al Legitimaţiei de călătorie nr. 9911/2014, am bucuria de a vă comunica că în seara zilei de 29.10.2014 pe linia nr.1 mi-am pierdut portofelul în autobuz.

Mi-am dat seama imediat după coborâre că nu am portofelul, iar autobuzul a pornit repede din staţie şi în spatele lui se găsea un troleibuz. Aproximativ după o oră am fost sunat la telefonul mobil de către şoferul autobuzului.

Acesta a găsit în portofel cărţile mele de vizită. Ne-am dat întâlnire în staţia Pietrosul şi şoferul mi-a înmânat portofelul din care nu lipsea niciun document sau bani.

Şoferul se numeşte Marc Marcel, un om care merită felicitări şi rog ca această scrisoare să fie prelucrată cu toţi şoferii şi controlorii. Încă odată felicitări, aprecieri şi mulţumiri”.

Având în vedere gestul conducătorului auto Marc Marcel, conducerea S.C. URBIS S.A. Baia Mare l-a recompensat.

Citeste si: „Părinţii nu le acordă copiilor nici măcar respectul arătat unui străin“: de ce modelul tradiţional de educaţie este profund greşit

Recompensă de 500 de euro pentru o pisică pierdută: „Scarlet e parte din familie”

citeste totul despre: